DOLAR 32,3304
EURO 35,0605
ALTIN 2285,078
BIST 8981,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka’nın neşesi evlere sığmıyor

    Buka’nın neşesi evlere sığmıyor
    25.10.2018
    A+
    A-

    Canlılığı ve parlaklığıyla neşeyi temsil eden sarı ve tonları, evlere enerji getiriyor.

    Kışın kasvetli atmosferini dağıtan enerjisi çok yüksek bu renk, yer aldığı ortamlara aydınlık ve yaşama sevinci katıyor. Mobilya sektöründe akıllı değişim konseptiyle hızla yol alan Buka, yaşam alanlarında sarının neşesini Mickey, Beetle ve Uno ile vurguluyor.

     Ev dekorasyonuna mutluluk ve neşeyi getiren sarı ve tonları; güneşin ve ışığın rengi olarak biliniyor. Sıcak renkler arasında özel bir konuma sahip bu renk, kaynağını güneşten almasıyla da bulunduğu ortamları aydınlatıyor.

    Enerjimizin düştüğü kış aylarında sarı renge yaşam alanlarınızda daha fazla yer vererek, canlılığı ve pozitif enerjiyi daha fazla hissedebilirsiniz. Özellikle ahşap bir zemin ve açık renk bir fonda sarı koltuklar dekorasyonunuzda güzel bir uyum elde etmenizi sağlayacak. Kırmızı, mavi, yeşil gibi ana renklerin yanı sıra diğer tüm canlı renklerle de sarının muhteşem uyumuna hayran kalacaksınız. Her bütçeye uygun, rahatlığı ön planda tutan koleksiyonları ve ev aksesuarlarıyla Buka, evlerinde sarıya yer vermek isteyenlere birçok seçenek sunuyor.

    Mickey ile çocuksu bir neşe

    Buka’nın sarı renkli Mickey kanepesinde çocukluğunuzda izlediğiniz çizgi filmi anımsatacak detaylar gizli. Yuvarlak hatlı kolçaklarında, sırt minderlerinde, kanepesinin ayaklarında bu detayları görmek mümkün. Sarının enerjisi, bu neşeyle birleşince geriye sadece bu ruhu evinize taşımak kalıyor. Kanepenin 3 ayrı farklı ayak seçeneğiyle de ister ciddi bir görünüm elde edebilir, isterseniz de çocuksu ruhu evinizde yansıtabilirsiniz.

     İkonik Beetle evinizin havasını değiştirecek

    Buka’nın ikonik ürünlerinden Beetle, sarı rengiyle evinizin havasını değiştiriyor. Aynı zamanda kaliteli süngeriyle dayanıklı bir oturum sağlayan bu sevimli koltuk, tasarım kadar konforundan vazgeçmeyenlerin de tercihi olmaya aday.

     Sofistike bir ortam isteyenlere

    Evlerinde sofistike bir hava yaratmak isteyenlerin tercihi ise Uno’dan yana oluyor. Retro çizgiler taşıyan ve her mobilyaya uyum sağlayacak şekilde tasarlanan Uno’nun sarı tonlarının yanı sıra farklı renk ve dokulardaki kumaş seçenekleri de her zevke hitap ediyor.

    Olmaz olmaz aksesuarlar

    Buka; sarı renkli dekorasyonunuza uygun olarak bu canlı rengi dengeleyeceğiniz aksesuarlar için de birçok seçenek sunuyor. Sarı koltuklarınızı yeşil ve tonlarındaki aksesuarlarla dengeleyerek evinizin enerjisini yükseltebilirsiniz. Vintage ama bir yandan da modernizmden vazgeçemeyenler için patchwork halılardan, mumluk ve yastıklara kadar birbirinden farklı aksesuarlar, dekorasyonunuzu tamamlamanıza yardımcı olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.