DOLAR 32,5161
EURO 34,8664
ALTIN 2491,222
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bunların Hepsi Hikaye size kendi hikayelerinizi fark ettirecek

    Bunların Hepsi Hikaye size kendi hikayelerinizi fark ettirecek
    07.07.2017
    A+
    A-

    Tüten Yolukar’ın ilk kitabı Bunların Hepsi Hikâye, Günçe Yayınevi’nin kitapları arasında yerini aldı. Kişisel Gelişim serisinde yer alan kitap hayatımızı zorlaştıran tuzakları, sık düşülen hataları, değiştirmek istediğimiz yanları hikâyeler aracılığıyla anlatırken, hayatımızın senaryosunu yazmanın elimizde olduğunu anlatıyor.
    Günçe Yayınevi’nin kitapları arasında alan Bunların Hepsi Hikâye kitabı okurları, her bir hikâyeyle adım adım ego katmanlarını, zihin tuzaklarını fark etme, denge ve huzuru bulma yolculuğuna çıkarıyor.
    Kim olduğun gerçeği hikâyelerinden bağımsızdır. İşte bunun için bilinçli farkındalığa ihtiyaç var. Hikâyelerinin farkına vardığında geriye bir tek öz bilincin kendisi olduğun gerçeği kalır. Özbilinç insana verilmiş en güzel armağandır. Bir kez kendi kendine “Bunların Hepsi Hikâye” dediğinde gerçek özgürlüğü, gerçekte kim olduğunu fark edip hayatın ta kendisini yaşamaya başlarsın.
    En büyük armağanın dönüşüm olduğuna inananlara…
    Bilinçli farkındalık araçlarını kullanarak koçluk çalışmaları yapan Tüten Yolukar, kendi hikâyesini, dönüşümünü tüm içtenliği ile paylaşmasının yanı sıra bilinçli farkındalık çalışmalarıyla endişe, özgüven eksikliği, öfke ve nice kişinin kendisi rahatsız eden duygu durumunu nasıl dönüştürdüğüne de bu kitapta yer veriyor.
    Bunların Hepsi Hikâye size kendi hikâyelerinizi fark ettirecek, kim olmadığınızı anlamak yoluyla kim olduğunuz gerçeği ile belki de ilk kez karşılaşacağınız, kendinize ve dünyaya farklı bir gözle de bakabileceğinizi hissettiren bir kitap.
    Tüten Yolukar’ın da dediği gibi “Başkalarına ve kendinize verebileceğiniz en büyük armağan dönüşümdür. “
    Kitaptan Alıntı
    ‘’Zihin tuzaklarına durduk yerde düşmeyiz; zihin için her şey veridir; örneğin çocukken babanız bir trafik kazası geçirir ve siz babanızı kaybetmekten çok korkarsınız, bu zihin için bir veridir. Bu olaydan sonra sizi sevdiklerinizi kaybetmek konusunda daima uyarır. İşte, siz zihni yönetme becerinizi, yani bilinçli farkındalık becerinizi geliştirmediyseniz, sürekli sevdiklerinizi kaybetmekten korkar hale gelebilirsiniz. Veya ebeveynleriniz ya da sizi büyüten insanların hayata yaklaşımları hep felaket senaryolarıyla olduysa; şimdi düşecek, şimdi boğuluyor, ya kaybolursa, ya kaybedersem, ya kaza geçirirse korkularıyla doluysa zihin etkilenir. Zihin izleyerek de öğrenir; özellikle onu büyütenleri izleyerek; dolayısıyla bu düşünüş biçimini kopyalar.’’
    Tüten Yolukar Kimdir?
    1978 İstanbul doğumlu Tüten Yolukar, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dramaturji ve Tiyatro Eleştirmenliği mezunudur. Bilgi Üniversitesi Yaratıcı Yazarlık kursu bitirmiştir. Uzun yıllardır özel sektörde üst düzey yönetici asistanlığı yapan Yolukar, 2014 yılından beri koçluk yapmaktadır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.