DOLAR 32,5553
EURO 34,9377
ALTIN 2444,793
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Burger King ve Popeyes’tan Gamer’ları yerinden kaldıracak menüler

    Burger King ve Popeyes’tan Gamer’ları yerinden kaldıracak menüler
    25.06.2018
    A+
    A-

    Burger King® ve Popeyes® lezzet sever oyun tutkunları için geliştirdiği Pro Gamer Menülerine yenisini ekledi.

    Gençlerin iki favorisi Burger King® ve Popeyes®, birbirinden zengin Pro Gamer Menüleri ile koltuğunu bırakmayan Gamer’ları yerinden kaldırmaya kararlı. Güney Koreli e-spor oyuncusu Lee “GBM” Chang-Seok ile e-spor oyuncusu Berkay “Zeitnot” Aşıkuzu ile yapılan işbirliğiyle gamer’lara ulaşılması hedefleniyor.

    Yalnızca dijital platformlarda yayınlanacak kampanyalı menüler gamer’ları koltuğundan kaldırıyor. Bu özel menü ile gaming tutkunlarına hem lezzet hem de zaman kazandırıyoruz. Tıkla Gelsin (www. tiklagelsin. com), Ara Gelsin (0850 222 54 64) veya Yemek Sepeti’nden Pro Gamer menü sipariş edilebiliyor.

    Gamer’ları Yerinden Kaldıran Uygun Fiyatlı Menüler

    Hem görüntüsüyle hem fiyatıyla iştah kabartan lezzetlerin adresi Burger King®’de Pro Gamer Menü; Big King* Sandviç, Büyük Boy Patates, 8’li Soğan Halkası ve 1 Lt. Pepsi ile sadece 22, 50 TL’ye, Pro Gamer 2 Menü: Whopper Sandviç*, Büyük Boy Patates, 6’lı BK King Nuggets*ve 1 Lt Pepsi ile 25,50 TL’ye satışa sunuluyor.

    Türkiye’nin en sevilen “Terbiyeli Tavukları” Popeyes®’ta Gamer’ların iştahını açıyor. Popeyes® Pro Gamer Menü: Tavuk Burger®, 10’lu Nuggets , Büyük Boy Patates ve Kutu içecek seçeneğiyle sadece 17,90 TL, Pro Gamer Menü 2: Popchicken ,10’lu Wicked Chicken ,8’li Susamlı Soğan Halkası, Mega Boy Patates ve 1 Lt. İçecek ile sadece 23,90 TL.

    Gamer’lar için özel olarak hazırlanan eşsiz lezzetteki Burger King ve Popeyes Pro Gamer menüler Tıkla Gelsin (www. tiklagelsin. com), Ara Gelsin (0850 222 54 64) ve Yemek Sepeti’nden hızlıca sipariş ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.