DOLAR 32,3279
EURO 35,0538
ALTIN 2296,723
BIST 9049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Burotime franchise ağını büyütmeye devam ediyor

    Burotime franchise ağını büyütmeye devam ediyor
    17.10.2019
    A+
    A-

    Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açarak farklı coğrafyalarda pazar payını genişletmeye devam ediyor.

    Geliştirdiği tasarımlarıyla, yeni çalışma kültürünün tüm beklentilerine cevap verirken, ihtiyaçları da şekillendiren Bürotime; yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Global marka olma stratejisiyle yönünü küresel pazara çeviren firma; yurt dışında da iş dünyasının önde gelen markalarının tercihi oluyor. Uzun yıllar yoğun çalıştığı Kırgızistan’la bölgedeki marka algısını güçlendiren Bürotime, Türkmenistan’da açtığı yeni mağazası ile Türk Cumhuriyetleri’ndeki hâkimiyetini artırdı.

    Bürotime, Türk Cumhuriyetleri’nde de Büyümeye Devam Ediyor

    Global ofis mobilyası markası olma hedefiyle yatırımlarına devam eden Bürotime, Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta açtığı franchise’ı ile Türk Cumhuriyetleri’ndeki de varlığını güçlendiriyor. Bölgenin en köklü inşaat firmasının iş ortaklığı ile açılan konsept showroomda, Bürotime’ın yeni nesil ofisler için tasarladığı tüm ürünler yer alıyor. Ülkenin en işlek caddesinde, 900 m2’lik bir alanda hizmet vermeye başlayan franchise; Başkent Aşkabat’ta açılmış en büyük showroom olması sebebiyle de ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Keyifli bir seremoni eşliğinde gerçekleşen açılışa; Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu, Bürotime Genel Müdürü Şaban İren, Bürotime Uluslararası Satış Direktörü Ahu Akder, Bölge Satış Müdürü Can Kırmızıtuna ev sahipliği yaparken; Dış Ticaret Ateşesi Serdar Akar, Dış Ticaret Ateşeliği İkinci Kâtibi Suat Dursun ile bölgenin önde gelen iş insanları, tasarımcı ve mimarları katıldı. Özel olarak oluşturulan mekânlarda sunulan yöresel lezzetler davetlilere keyifli anlar yaşattı.

    Küresel Arenada Büyümesini Sürdürüyor

    Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Balkanlar’da gerçekleştirdikleri yatırımlarıyla ihracat oranlarını artırmayı planladıklarını ifade eden Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu; Avrupa Kıtası’nda; ‘Fransa, İtalya, Malta, Romanya’ Afrika Bölgesi’nde; ‘Sudan, Senegal, Fas’ Güney Asya’da; ‘Sri Lanka’ yoğun çalıştığımız yurt dışı pazarlar arasında bulunurken, dünya genelinde konsept showroom’larımızla marka değerimizi yükselterek büyümemizi sürdürüyoruz. Son olarak 2 Ekim 2019 tarihinde Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta açılışını gerçekleştirdiğimiz franchise’mız aracılığıyla da en yeni tasarıma sahip ürün gruplarımızla yer alıyoruz. 900 m2‘lik büyük bir alanda konumlandırılan showroom’da; yenilikçi detaylarla şekillendirilmiş tasarımlarımızla, çalışma kültürünün değişen ihtiyaçlarını karşılarken; eğitim, sağlık, terminal, çağrı merkezi ve home ofis gibi farklı pazarlar odağında geliştirdiğimiz çözümlerimiz de bulunuyor.

    Bununla birlikte; Türkmenistan’ın coğrafi konumu dolayısıyla, lojistik olarak bizlere büyük avantaj sağlayarak, civarındaki ülkelere de seslenebileceğimiz özel bir yerde olduğunun farkındayız. Franchise’mızın öncelikle; Türk Cumhuriyetleri’ne ardından, Orta Asya’ya açılan kapımız olarak stratejik hedeflerimizi gerçekleştirmemizde faaliyetlerimizi kolaylaştıracağına inanıyoruz. Küresel pazardaki yatırımlarımıza devam ederek, ihracat rakamlarımızı üst seviyelere taşımayı ve markamızın globaldeki konumunu pekiştirmeyi amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.