DOLAR 32,3376
EURO 35,1975
ALTIN 2246,672
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bursa Decathlon mağazasına kavuştu

    Bursa Decathlon mağazasına kavuştu
    15.06.2017
    A+
    A-

    Decathlon’un Türkiye’deki 22. Mağazası bugün Bursa Sur Yapı Marka AVM’de açıldı! Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor.

    Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri olan Decathlon’un Türkiye yatırımları hız kesmiyor. Ankara Kent Park, Ankara Mamak Anatolium AVM, Forum İstanbul, Marmara Forum Istanbul, Mall of İstanbul, Ataşehir Brandium, Buyaka,Metrocity, Maltepe Ritim İstanbul, İzmir Optimum, Samsun Piazza, Adana Optimum, Mersin Palm City Carrefour, Bodrum Midtown Ortakent, Antalya Muratpaşa, Kocaeli Symbol AVM, İzmir Balçova Ege Park, Ankara Ankamall,Çorlu Trend Arena AVM , Antalya Erasta AVM ve İskenderun Prime Mall AVM’de olmak üzere Türkiye’de toplam 21 megaspor mağazası ve e-ticaret sitesi bulunan Decathlon, Türkiye’de spor tutkusunu yaymaya hızla devam ediyor. Decathlon, Türkiye’deki yirmi ikinci,Bursa’daki ilk mağazası 15 Haziran’da Marka AVM’de açıldı. Mağaza, 2322 metrekare alanda 70’i aşkın spor dalından binlerce ürün sunuyor!

    Decathlon, Türkiye’de Mayıs 2010’dan beri faaliyet gösteriyor. Trekkingden fitnessa, tenisten yüzmeye, dağcılıktan kayağa, balıkçılıktan futbola, patenden bisiklete kadar farklı spor dallarında kimisi dünyaca ödüllü ürünlere sahip olan Decathlon’un en büyük özelliği, profesyonel sporcular ve müşteriler tarafından test edilip kullanılan en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.