DOLAR 32,4885
EURO 34,9186
ALTIN 2439,783
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Butigo’dan sonbahar adımlarınıza kadife dokunuş

    Butigo’dan sonbahar adımlarınıza kadife dokunuş
    10.10.2018
    A+
    A-

    Ayakkabı trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla sunan Butigo, sonbaharın en gözde dokusu olan kadifeyi kullandığı ayakkabı modelleriyle şehirli kadının modern tarzına hitap ediyor. Günün her anına kolaylıkla uyum sağlayabilecek alternatiflerin yer aldığı koleksiyonuyla Butigo, tasarımlarında kadınların farklı tarz ve kombinlerde kullanabileceği ayakkabı çeşitliliğini ön planda tutuyor.

    Arkadaşlarla keyifli bir buluşmadan hareketli hafta sonu etkinliğine kadar her zaman ve her yerde, tüm kombinlerle kolaylıkla kullanılabilecek olan kadife ayakkabı alternatifleri sunan Butigo, dünya trendlerini de koleksiyonuna yansıtıyor.

    Koleksiyondaki kadife detayların hâkim olduğu modeller, dikkatleri hem şık hem sportif tarzı seven kadınların üzerine çekiyor. Konforlu sneaker’lar günlük yaşamında rahatlıktan ödün vermeyen aynı zamanda da tarzıyla dikkat çekmek isteyen kadınların kombinlerine eşlik ederken, topuklu ayakkabılar ve bilekte biten botlar özgün stilini kıyafetlerine yansıtan kadınların kış şıklığına şıklık katıyor.

    Örme kazaklar, triko elbise, bol paça jean ve boy friend ceketlerle oluşturacağınız kombinlere uygun onlarca modelin yer aldığı Butigo koleksiyonunda, bordo, gri, kahverengi, haki ve lacivert gibi sezonun en beğenilen renklerini bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.