DOLAR 32,4985
EURO 34,9352
ALTIN 2434,815
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Büyükyalı annelerin ruhuna dokundu

    Büyükyalı annelerin ruhuna dokundu
    25.10.2018
    A+
    A-

    Sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı, “Annelerin Ruhuna Dokunmak” konulu sağlık söyleşisinde anne ve anne adaylarını ağırladı. Yalnızca büyüklere değil çocuklara da iyi bir yaşam sunmayı vaat eden Büyükyalı, çocuklara özel her türlü sosyal aktivitenin yapılabilmesine imkan sağlayan olanaklarıyla annelerin ve anne adaylarının beğenisini topladı.

    Sakinlerini, ihtiyaç duyulan her şeye üstün bir kalite ve kusursuz bir hizmet anlayışıyla kolayca ulaştırmayı amaçlayan ve “iyi yaşam” felsefesiyle fark yaratan Büyükyalı, “İyi Yaşam Kulübü” etkinlikleri kapsamında, “Annelerin Ruhuna Dokunmak” konulu sağlık söyleşisi düzenledi.

    Yoğun ilgi gören etkinlikte, Acıbadem Bakırköy Hastanesi uzmanlarından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Özlem Pata ve Psikiyatri Uzmanı Dr. Gökşen Yüksel Yalçın, hamilelik döneminde ve doğum sonrasında farklı süreçlerin anneleri beklediğini belirterek, annelerin bu süreçlerde iyi ve mutlu olması durumunda ancak bebeğin de iyi ve mutlu olacağını vurguladı. Annelerin kendilerini yetersiz ve eksik hissetmemeleri gerektiğini belirten uzmanlar, “Bebeğinize sizden daha iyi annelik yapacak kimse yok” dedi. Etkinlikte, anne ve anne adayları ise merak ettikleri konular hakkında uzmanlardan bilgi aldı.

    Büyükyalı çocuklara ayrı bir önem veriyor

    İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında, yeni bir deniz semti olarak yükselen Büyükyalı, eşsiz konumu, konsepti, kalite anlayışı ve oluşturduğu değerlerle dikkat çekiyor. 2019’da yaşamın başlayacağı Büyükyalı, yalnızca büyüklere değil çocuklara da “iyi bir yaşam” sunmayı vaat ediyor. Bisiklet kullanılabilen, alışverişe, okula, parka yürüyerek ya da bisikletle gidilebilen bir yaşam alanı olarak kurgulanan Büyükyalı, çocuklara özel her türlü sosyal aktivitenin yapılabilmesine imkan tanıyor.

    Büyükyalı, buluşma noktası olacak

    Yeniden yaşama kazandırılan tarihi yapılarıyla, geçmişin büyüleyici atmosferini modern yaşama entegre eden Büyükyalı’da; dünya markaları, gurme restoranlar, alışveriş sokakları, fitness merkezi, sinema, tiyatro ve kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak salonlar bulunuyor. Büyükyalı’da iyi yaşam için ihtiyaç duyulan her şey üstün kalite standartlarıyla yürüme mesafesinde yer alıyor.

    Yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada, hayatın merkezinde

    İstanbul’un kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada yer alan Büyükyalı, Avrasya Tüneli’ne en yakın yaşam alanı olarak dikkat çekiyor. Marmaray metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde konumlanan Büyükyalı’dan, Anadolu Yakası’na Avrasya Tüneli ile 15 dakikada geçilebiliyor. Sahil yolu olarak da adlındırılan Kennedy Caddesi’ne direkt bağlantılı tek proje olan Büyükyalı, sakinlerine ve misafirlerine Kennedy Caddesi üzerinden, doğrudan otoparka bağlanma imkanı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.