DOLAR 32,5065
EURO 34,8847
ALTIN 2434,331
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Caffè Nero misafirleri cihazlarını Anker güvencesiyle şarj ediyor

    Caffè Nero misafirleri cihazlarını Anker güvencesiyle şarj ediyor
    14.05.2019
    A+
    A-

    Akıllı yaşam teknolojilerinde inovasyonun öncüsü Anker, kaliteli İtalyan kahvesini birbirinden eşsiz lezzetlerle birlikte sunan Caffè Nero’nun mağazalarında misafirlerin akıllı telefon, dizüstü bilgisayar ve diğer cihazlarının kesintisiz enerji ihtiyacını karşılıyor.

    Akıllı yaşam teknolojilerinde inovasyonun küresel lideri Anker, Premium İtalyan tarzı kahvesini birbirinden eşsiz lezzetlerle birlikte sunan Caffè Nero ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu. Caffè Nero’nun yeni kahve evi deneyimini ilk kez hayata geçirdiği Caffè Nero Bebek mağazasında uygulamaya alınan iş birliği çerçevesinde, kahve severlerin akıllı telefon, dizüstü bilgisayar, akıllı saat, fotoğraf makinesi ve USB yoluyla şarj olan tüm akıllı aygıtlarının enerji ihtiyacı Anker’in lider şarj teknolojisiyle karşılanıyor. Uygulamanın diğer Caffè Nero mağazalarına da yaygınlaştırılması planlanıyor.

    Yaşamın dijitalleşmesiyle birlikte her an, her yerde güç ihtiyacının ortaya çıktığını kaydeden Anker Türkiye ve Orta Asya Ülke Müdürü Cem Bodur, “Anker olarak tüketicinin dijital dünyadaki enerji ihtiyacını her an, her yerde en etkin biçimde karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Caffè Nero ile başlattığımız iş birliğinin, kahve severlere daha kesintisiz bir dijital deneyim yaşatmasını amaçlıyoruz.” diye konuştu.

    Caffè Nero, yeni kahve evi konseptinin ilk kez hayata geçirildiği Bebek mağazasıyla misafirlerine yepyeni bir “Kahve Evi” deneyimi sunuyor. Keyifle vakit geçirilecek mağaza atmosferi, günlük ve taze olarak mağazada hazırlanan kaliteli ve lezzetli yeni yiyecek seçenekleri ve baristaların hizmetlerine yansıyan ustalıklarıyla “kahve evi” kavramını farklı ve Caffè Nero’ya özgü bir konuma taşıyor. Yeni kahve evi deneyimini Nişantaşı, Valikonağı Caddesi’ndeki yeni mağazasına taşıyarak bu konseptteki ikinci mağazasını da hayata geçiren marka, Anker ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle yeni konseptiyle sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerini, dijital alanda da zenginleştiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.