DOLAR 32,5079
EURO 34,9095
ALTIN 2439,217
BIST 9705,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çakı meraklılarına yeni bir tasarım daha

    Çakı meraklılarına yeni bir tasarım daha
    08.08.2018
    A+
    A-

    Saat, gözlük derken çakılar da erkeklerin vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. Klasikleşmiş bordo renginin yanında farklı desenleri de tasarımında kullanan Victorinox, kamuflaj desenli çakısını erkeklerin beğenisine sunuyor.

    Kampta, seyahatte veya doğa yürüyüşlerinde hayat kurtaran çakılar, kompakt tasarımı ve işlevselliği ile günlük hayatı da kolaylaştırıyor. Özellikle erkeklerin tutkusu haline gelen çakılara farklı bir hava katan Victorinox, kamuflaj desenli tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

    Tasarımında yüzlerce farklı desen ve renk kullanan Victorinox, kamuflaj desenli çakısında, 14 farklı özelliği bir arada bulmak mümkün. Kamuflaj tasarımlı çakının; büyük ve küçük bıçak, çok amaçlı kanca, delik açıcı ve kablo sıyırıcı özellikleri bulunuyor. Çakı üzerindeki konserve açacağı, küçük tornavida, kürdan, makas ve tirbüşon gibi farklı fonksiyonlar da her ortamda yardımcı oluyor.

    Mall of İstanbul AVM , Maltepe Piazza AVM ve Bursa Korupark AVM’de mağazaları bulunan Hobix mağazalarında ve hobix. com. tr internet adreslerinden kolaylıkla sahip olacağınız Victorinox kamuflajlı çakıya ayrıca, seçkin av malzemeleri satan mağazalardan, hepsiburada.com’dan ve belirli kamp malzemeleri satan mağazalardan da sahip olabilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.