DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Can Bonomo moda yolculuğunu anlattı

    Can Bonomo moda yolculuğunu anlattı
    16.11.2017
    A+
    A-

    Can Bonomo + Koton Jeans ile ilk kez bir koleksiyonun danışmanlığını üstlenen Can Bonomo, Koton Radyo’ya konuk oldu.

    Can Bonomo + Koton Jeans Koleksiyonu ile genç ve dinamik tasarımların koleksiyon danışmanlığını üstlenen Can Bonomo, hazırlık sürecinde yaşananları Koton Radyo’ya anlattı. Koton Cevahir mağazasında gerçekleşen yayında sanatçının müzisyen ve sanatçı kimliğinin yanı sıra modayla olan ilişkisi de konuşuldu.

    Giyinmenin müzik, şiir ve çizimler gibi bir ifade biçimi olduğunu belirten Can Bonomo ‘Türkiye’deki erkeklerin tarzı oldukça sade. Genel olarak kadınlar kadar modaya ilgili olduklarını düşünmüyorum. Ben sadece müziğim veya çizimlerimle değil üzerimde taşıdıklarımla da kendimi ifade ediyorum. Can Bonomo + Koton Jeans ile alternatif giyinmeyi seven, kombinlerinde aksesuarları tercih eden stillere dokunuyoruz. Koleksiyonu oluştururken belli bir kalıp düşünmedik, herkes giysin diye yaptık’’ dedi.

    Kısa bir süre önce yeni albümüne de imza atan Can Bonomo, ‘Kainat Sustu’ ile aldığı geri dönüşlerden çok mutlu olduğunu ifade ederken ‘Hem bir şey ortaya çıkarmak hem de bunu paylaşmak oldukça güzel. Bence çok güzel bir albüm ortaya çıktı. Aldığım tepkiler de albümün ne kadar beğenildiğini ortaya koyuyor. Yeni albümümüz için bir dizi konser verdik. Pek çoğunda da kendi tasarımlarımla sahneye çıktım. Tasarımlarımda da kendi çizimlerim yer alıyordu. Herkese en şeffaf halimle ulaştığımı ve beni sevenlerle bütünleştiğim bir süreçte olduğumu hissediyorum’ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.