DOLAR 32,4652
EURO 34,6997
ALTIN 2435,901
BIST 9906,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çanakkale Seramik ‘Wabi’ ile şık ve çekici mekanlar sunuyor

    Çanakkale Seramik ‘Wabi’ ile şık ve çekici mekanlar sunuyor
    02.08.2017
    A+
    A-

    Çanakkale Seramik, lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi ile ev dekorasyonundaki yenilikleri ve trendleri takip eden, evlerinin şık, çekici ve farklı olmasını isteyen tüketicilere hitap ediyor.

    Seramik karoda geliştirdiği özel tasarımlarla bilinen kalıpların ötesine geçerek, tüketici tercihlerinde ilk sıraya yerleşen Çanakkale SeramikWabi koleksiyonu ile stil sahibi mekanlar yaratıyor. Wabi’nin farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlara sahip olabilirsiniz.

    Çanakkale Seramik’inçimento, taş ve mermer yüzeylerden esinlenerek 34×111 ve 60×60 cm gibi büyük boyutlarda hayata geçirdiği iddialı koleksiyonu Wabi, natürel renkleri ve doğal dokusu ile sadelik ve nesnelliği yansıtıyor. Parlak ve saten yüzey alternatifleriyle birlikte derin yapıdaki kalıpları ile yeni dekor anlayışı sunan koleksiyon, yeni kullanım alışkanlıklarını da beraberinde getiriyor.

    Çanakkale Seramik’in sistemsel bakış açısını ortaya koyan Wabi koleksiyonu, ilk defa sunulan farklı yüzey ve az birimle, ‘modernden klasiğe’ farklı seçeneklere imkan sağlamasını temsil ediyor. Özellikle ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendleri takip eden tüketicilerin beğenisini kazanan Wabi koleksiyonu; evlerin şık ve çekici olmasını isteyenlere ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile 4 farklı seçenek sunuyor.

    Beton görünüm ve derin üç boyutlu kalıplar ‘Koru’da buluşuyor

    Koru‘, tasarım trendleri doğrultusunda giderek yaygınlaşan beton kullanımını yaşam alanlarına taşıyor. Beton tipolojisinin güçlü görünümü ile derin 3 boyutlu kalıp görüntülerini birleştirerek, mekana beklenmedik bir hareket katıyor. Serinin Floral kemik dekorları, mekanlarda capcanlı bir görünüm yaratıyor. Kemik, bej ve vizon renklerinde üretilen 34×111 cm mat rektifiyeli duvar karoları ve rölyefli dekorlarının yanı sıra, 60×60 cm mat rektifiyeli sırlı porselen yer karoları, konut içi, banyo, otel, ofis, kafe ve restoranlarda modern seçenekler sunuyor.

    Iwa’nın rölfey dokulu karoları ile gösterişten arınmış mekanlar

    Doğaltaş tipolojisindeki ‘Iwa‘ serisi, saten ve doğaltaş tipolojisi ile dingin bir ortam oluşturuyor. Doğadan ilham alan yalınlıkla hayata geçen ‘Iwa’, koleksiyon içinde saten ve mat görünümü arayanlar için zamansız bir stil sunuyor. ‘Iwa‘ serisi, 34×111 cm boyutunda, mat rektifiyeli duvar karoları ve rölyefli dekorlarının yanı sıra, 60×60 cm ebatlı mat rektifiyeli sırlı porselen yer karoları ile birbirinden şık ambiyanslar yaratıyor. Greige, Off-White ve Lime renklerinde üretilen ‘Iwa‘ serisi konut içi, banyo, otel, ofis, kafe ve restoranlara yalın ve şık seçenekler getiriyor.

    Elegan ve klasik tarz yaratmak isteyenlerin tercihi: Maburu

    Mermer tipolojisindeki Wabi ‘Maburu’ serisi, parlak yüzey çeşidi ile modern mekanlara uyum sağladığı kadar, elegan klasik tarz yaratmak isteyen kullanıcılar için de tercih sebebi. Koleksiyon içinde yer alan geniş süpürgelik birimiyle, klasik dokunuş arayanlar için sofistike bir kullanım öneriyor. ‘Maburu‘ serisi, bej ve gri renklerinde üretilen 34×111 cm ebatlı parlak rektifiyeli duvar karoları ve rölyefli dekorları ile birlikte, 60×60 cm parlak, rektifiyeli ve lappaturalı düsük su emmeli yer karoları ile tüketicinin beğenisine sunuluyor.

    Shiro ile beyazın saflığı ve kusursuz ışıltısı banyoya taşınıyor

    Wabi ‘Shiro’ serisi, banyonun vazgeçilmez rengi olan beyazı, farklı dekoratif elemanlarla mekanlara taşıyor. 3 boyutlu kalıpların mekana kattığı farklılığı, altın ve gümüş kullanımlarıyla destekleyen ‘Shiro’ serisi, mekanlarda kullanıcının isteği doğrultusunda modern ve çağdaş bir görümünden klasik dokunuşlara kadar birçok farklı kullanım sağlıyor. 34×111 cm mat ve parlak rektifiyeli beyaz renkli duvar karoları ve üç boyutlu rölyefli dekorları, banyolara özgünlük katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.