DOLAR 32,4652
EURO 34,6997
ALTIN 2435,901
BIST 9906,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Candy Hoover’den nitelikli iş gücüne tam destek

    Candy Hoover’den nitelikli iş gücüne tam destek
    15.10.2018
    A+
    A-

    Beyaz eşyada akıllı ve dijital ürünleri ile öne çıkan Candy Hoover Türkiye, nitelikli iş gücünün yetişmesi için verdiği desteğe devam ediyor. 15-16 Ekim 2018 tarihleri arasında Vodafone Park’ta gerçekleşen Türkiye Mühendislik Kariyer Fuarı’nda (TÜMKAF) genç mühendislerle kariyer fırsatlarını değerlendiriyor

    Küçük ve büyük ev aletleri pazarında 50’den fazla ülkede faaliyet gösteren Candy Hoover Türkiye, 136 üniversiteden 10 bini aşkın mühendis adayının katıldığı Türkiye Mühendislik Kariyer Fuarı’nda (TÜMKAF) genç yeteneklerle buluşuyor. Candy Hoover Türkiye, bu yıl üçüncüsü düzenlenen, 15-16 Ekim 2018 tarihleri arasında Vodafone Park’ta gerçekleşen fuardaki standında geleceğin mühendisleriyle kariyer fırsatlarını masaya yatırıyor.

     

    “Türkiye’nin genç potansiyeline odaklanıyoruz”

    Türkiye’deki mühendislerin güçlü potansiyeline dikkat çeken Candy Hoover Group Türkiye CEO’su Servet Akkaynak, “Yakın zamanda Fortune Global 500 listesinde yer alan, dünyanın en büyük 5 beyaz eşya şirketinden biri olan Çinli Qingdao Haier ile güçlerimizi birleştirdik. Bu güç birliği ile Türkiye’ye ve Türkiye’nin genç potansiyeline daha da odaklanmayı hedefliyoruz.

    Türkiye’deki mühendislerin gerek eğitim altyapısı gerekse pratik kabiliyetleriyle öğrenmeye ve gelişime açık güçlü bir potansiyel barındırdığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu açıdan gençlerin yeteneklerini doğru yönlendirmek ve kapasitelerini artırmaya destek olmak amacıyla katıldğımız bu fuarı oldukça önemsiyoruz. Fuarı ziyaret eden tüm genç mühendislerimizi, fuar boyunca 09.00-17.00 saatleri arasında yer aldığımız Y22 no’lu standımıza bekliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.