DOLAR 32,5669
EURO 34,9581
ALTIN 2445,892
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Canelo Kovalev boks maçı ne zaman hangi gün saat kaçta?

    Canelo Kovalev boks maçı ne zaman hangi gün saat kaçta?
    30.10.2019
    A+
    A-

    Dmax’ta hafta sonu müthiş bir maç var.. Saul Canelo Alvarez – Sergel Kovalev…

    WBO Hafif Ağır Sıklet Dünya Şampiyonluk maçında Saul Canelo Alvarez ile Sergey Kovalev 3 Kasım 2019 Pazar sabahın ilk ışıklarıyla birlikte saat 04:00’de karşı karşıya geliyor.  Canelo bugüne kadar yaptığı 55 maçın 35’i nakavt olmak üzere 52’sini kazandı. Bir defa Floyd Mayweather Jr’a kaybeden Canelo, özellikle Miguel Cotto, Austin Trout, Amir Khan, Liam Smith, Julio Cesar Chavez Jr, Gennady Glovkin, Rocky Fielding, Daniel Jacobs gibi isimleri mağlup etmeyi başardı. Canelo, tek beraberlik aldığı rakibi ünlü Kazak boksör Gennadiy Golovkin. Meksikalı boksör rövanşta ise rakibine ilk mağlubiyetini tattıran isim olmayı başarmıştı.

    Saul Alvarez Canelo’nun rakibi Sergey Kovalev ise 38 maçın 34’ünü kazandı. Rakiplerini 29 defa nakavt eden Kovalev, ikisi nakavt olmak üzere üç defa mağlup oldu, bir kere de berabere kaldı.  Kovalev’in kaybettiği isimler iki defa Andre Ward ve geçtiğimiz sene de Eleider Alvarez olmuştu. Kovalev daha sonra rövanş karşılaşmasında ise Eleieder Alvarez’i mağlup etmeyi başarmıştı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.