DOLAR 32,3153
EURO 35,1248
ALTIN 2302,061
BIST 9056,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Canon ile ofislerde güvenlik ve verimlilik garantisi

    Canon ile ofislerde güvenlik ve verimlilik garantisi
    23.04.2019
    A+
    A-

    Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, üçüncü nesil imageRUNNER ADVANCE platformunun yeni yazılımı olan 3.8 sürümünü kullanıcıların deneyimine sundu. 26 ürün ve 7 seriyi içeren Canon’un bu geniş portföyü, son teknolojiye göre tasarlanan güvenlik özellikleri ve kullanıcı dostu ara yüzü ile öne çıkıyor. Canon’un Çok İşlevli Yazıcılar (MFP) serisinden ilham alınarak geliştirilen yeni nesil platformun 3’üncü sürümü, ödüllü imageRUNNER ADVANCE serisindeki her ürüne uyumlu bir güncelleme sunuyor.

    Canon, bir süre önce yayınladığı ödüllü imageRUNNER ADVANCE serisinin 3’üncü sürümü ile işletmelerin, güvenlik açıkları nedeniyle yaşayabilecekleri olumsuzlukların önüne geçiyor. Cihaz portföyünün tamamını kapsayan kişiselleştirme ve bağlantı işlevleri, iş gücünü verimli ölçüde artırıyor. Ofis teknolojilerine getirdiği yenilikçi çözümleri ile dikkat çeken Canon, Çok İşlevli Yazıcılar (MFP) serisi sayesinde müşterilerinin dijital ortamlarını güçlendirmeyi ve benzersiz bir kullanıcı deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

    Kullanıcı güvenliği ön planda!

    Canon’un sınıfının en iyi güvenlik çözümlerini sunma geçmişini temel alan bu yeni nesil cihazlar, otomatik veri şifrelemesi yapan FIPS140-2 doğrulamalı Sabit Disk Sürücüsü (Hard Disk Drive– HDD) ve başlatma sırasındaki sistem doğrulaması özellikleri ile ön plana çıkıyor. Kullanıcılar, Güven Temel’ine (ROT) dayalı programları güvenli bir şekilde açabiliyor ve bu özellik korsanların, kuruluşların değerli bilgilerini sakladıkları MFP’lerin güvenlik mekanizmalarına sızmalarını engelliyor.

    Gerçek zamanlı güvenlik bilgileri sunan Syslog işlevi, portföyün herhangi bir Güvenlik Bilgileri ve Etkinlik Yönetimi (SIEM) sunucusu ile entegrasyonunu güçlendiriyor. Basit Sertifika Kaydı Protokolü (Simple Certificate Enrolment Protocol- SCEP) ve Ağ Cihazı Kaydı Hizmeti (Network Device Enrolment Service- NDES) ile otomatik güvenlik sertifikası kaydı yapılabilmesi sonucu, sertifikalar bağımsız bir şekilde güncellenebiliyor.

    Yönetin ve entegre edin

    En iyi seviyede kullanıcı deneyimi yaşatmak amacıyla tasarlanan imageRUNNER ADVANCE cihazlar, yeni ana sayfa kullanıcı ara yüzü ile özelleştirilerek iş planlarını akıcı bir hale getiriyor. Ana Menü işlevlerinin Hızlı Menü ile birleştirilmesinin yanı sıra zaman tüneli özelliği eklenen bu yeni platform cihazlar, en sık tekrarlanan eylemleri kaydederek oluşturduğu kısa yol seçeneği ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

    iOS kullanıcıları, iOS kamera uygulaması veya Canon Print Business (CPB) kamera özelliği ile QR kodu taratarak Direkt Bağlantı seçeneği üzerinden cihazlarla doğrudan bağlantı kurabiliyor. Ek olarak tarama sırasında, optik karakter tanıma (OCR) modu ile de 25 Avrupa dili doğru bir şekilde algılanıyor.

    imageRUNNER ADVANCE üçüncü nesil, 3’üncü sürüm portföyü:

    • iR ADV 4500 III serisi
    • iR ADV 6500 III serisi
    • iR ADV 8500 III serisi
    • iR ADV C256/ C356 III serisi
    • iR ADV 3500 III serisi
    • iR ADV 5500 III serisi
    • iR ADV 7500 III serisi
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.