DOLAR 32,4474
EURO 34,7513
ALTIN 2435,804
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Capacity Geleneksel 5. Satranç Turnuvası başlıyor

    Capacity Geleneksel 5. Satranç Turnuvası başlıyor
    06.11.2017
    A+
    A-

    Ferah ve şık mimarisi içindeki kusursuz marka karması, cafeleri, restaurantları ve sineması ile alışverişin ve eğlencenin merkezi olan Capacity, sergileri, özel günler için planlanan aktiviteleri, kazandıran kampanyaları ile yaşamın da merkezi olarak konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

    7’den 77’ye herkesin büyük beğenisini kazanan Capacity bu yıl 5.’si düzenlenecek geleneksel “Satranç Turnuvası” için kayıtlar başladı. Turnuva, 18 – 19 Kasım tarihlerinde B1 Havuz katında saat 10.30 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

    Turnuva başvuruları; Istanbul.tsf.org.tr adresinden yapılmaktadır.

    5.’si düzenlenen turnuvanın hediye sponsoru Arçelik olurken, sağlık sponsorluğunu Acıbadem Mobil üstlendi. Turnuvada birinciye Lenovo Tab A8 -50 Tablet, ikinciye Lenovo Tab A7 – 30 Tablet, üçüncüye Lenovo Tab A7-20 Tablet verilecektir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.