DOLAR 32,5488
EURO 34,8233
ALTIN 2439,189
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Capacity’de çocuklar Sermet Erkin’in illüzyon gösterisiyle büyülendi

    Capacity’de çocuklar Sermet Erkin’in illüzyon gösterisiyle büyülendi
    17.10.2018
    A+
    A-

    Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde ekim ayı sanat ile bütünleşmeye devam ediyor. Çocuklara özel gerçekleşen gösterilerde, Türkiye’nin en ünlü illüzyonist sanatçısı Sermet Erkin muhteşem bir gösteriye imza attı.

    Büyük küçük tüm ziyaretçilerin ilgisini çeken Erkin, çocukların algı numaraları ile düşünmelerini ve hayal güçlerinin bu sayede gelişmesini sağlayan şaşırtıcı bir show gerçekleştirdi. Usta sanatçı, “Bizim yaptığımız ne sihir ne sihirbazlık ne de falcılık. Bizim yaptığımız illüzyon” sözleriyle büyük alkış topladı.

    Gerçekleşen etkinliğe çocuklar kadar yetişkinlerde büyük ilgi gösterdi. Yetişkin seyirciler Sermet Erkin’e, “Bizim çocukluğumuz sizinle geçti. Şimdi de çocuklarımız sizi izliyor” diyerek teşekkürlerini sundular.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.