DOLAR 32,5874
EURO 34,8588
ALTIN 2504,976
BIST 9676,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çapkınların gözde plajı Antalya Konyaaltı Plajı oldu

    Çapkınların gözde plajı Antalya Konyaaltı Plajı oldu
    12.07.2018
    A+
    A-

    Online tanışma uygulaması happn’ın sahil şeridinde elde ettiği verilere göre, Türkiye’de çapkınların en gözde plajı Antalya Konyaaltı Plajı oldu. happn’ın açıkladığı en çapkın plajlar listesi bu yaz aşkı bulmak isteyenlere yeni fırsatlar sunuyor.

    Yaz deyince ilk akla gelen deniz, kum, güneş ve tabi bir de bu ortamın olmazsa olmazı aşk. Yaz boyu denize girip bedenen ve ruhen arınıp dinleniyoruz ama bazılarımız için yazın bambaşka bir anlamı var, tabi ki yaz aşkları…

    Yollarınızın kesiştiği insanlarla buluşmanızı sağlayan tanışma uygulaması happn, havaların ısınmasıyla birlikte dolup taşan plajlarda ruh eşini arayanların faydalanabileceği bir liste hazırladı. happn, uygulamanın plajlarda kullanım oranlarına bakarak en çapkın plajlar listesini açıkladı. Buna göre, Türkiye’de en çok “Crush” olunan, yani kullanıcıların karşılıklı birbirini beğendiği plaj Antalya’nın Konyaaltı Plajı oldu.

    Konyaaltı Plajı’nı Bodrum’un ünlü sahillerinden Gümbet Plajı takip ederken, Kuşadası’nın çok bilinen plajı Kadınlar Denizi listeye üçüncü sıradan girdi.

    İstanbulluların uğrak yeri haline gelen İzmir’in gözde tatil beldesi Çeşme’nin en uzun plajlarından Ilıca ise çapkınlıkta dördüncü oldu. Çeşme’yi Kemer Plajı takip ederken, onu sırasıyla Alanya’da Kleopatra Plajı, Fethiye’de Ölüdeniz Plajı ve Side’de Halk Plajı takip etti. Listenin sonunda ise sırasıyla Ayvalık’ta Sarımsaklı Plajı ve Urla’da Kum Denizi Plajı yer alıyor.

    En çapkın 10 plaj listesinde Antalya’dan 4 plaj var

    Listede yerli ve yabancı turistlerin yoğun talep gösterdiği, Akdeniz’in incisi Antalya ilinden 4 plaj yer aldı.

    İşte happn kullanıcılarının en çok birbirlerini karşılıklı beğendiği plajların listesi:

    • Antalya – Konyaaltı Plajı
    • Bodrum – Gümbet Plajı
    • Kuşadası – Kadınlar Denizi
    • Çeşme – Ilıca Plajı
    • Kemer – Kemer Plajı
    • Alanya – Kleopatra Plajı
    • Fethiye – Ölüdeniz Plajı
    • Side – Halk Plajı
    • Ayvalık – Sarımsaklı Plajı
    • Urla – Kum Denizi Plajı
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.