DOLAR 32,4287
EURO 34,4033
ALTIN 2488,608
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    CarrefourSA’dan alışveriş Emaar Akvaryum’da da kazandırıyor

    CarrefourSA’dan alışveriş Emaar Akvaryum’da da kazandırıyor
    05.04.2019
    A+
    A-

    Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi, ilkbaharı CarrefourSA ile yaptığı yepyeni bir kampanya ile karşılıyor. Nisan ayı boyunca İstanbul Anadolu Yakası’ndaki CarrefourSA’lardan, CarrefourSA Kart ile 60 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Emaar Akvaryum’da yüzde 50 indirime sahip oluyor.

    İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall’da bulunan Emaar Akvaryum, ziyaretçilerine avantajlı kampanyalar sunmaya devam ediyor. Türkiye organize perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA iş birliğiyle gerçekleştirilen kampanya ile 31 Nisan’a kadar İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan CarrefourSA marketlerinden 60TL ve üzeri alışveriş yapanlar, akvaryuma yüzde 50 indirimli giriş hakkı kazanıyor.

    1 Nisan itibariyle başlayan kampanya, çocuk, yetişkin, öğrenci, öğretmen ve 65 yaş üzeri akvaryum biletlerinde geçerli olacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen Emaar Akvaryum ziyaretçileri, CarrefourSA alışveriş fişlerinde bulunan kampanya kodlarıyla 30 Haziran’a kadar ister web sitesinden* ister akvaryum gişesinden indirimli biletlerini temin edebilecekler.

    200’e yakın canlı türü, 20 binden fazla deniz canlısı ve amfibiye ev sahipliği yapan Emaar Akvaryum, her hafta sonu çocuklara yönelik eğitici ve eğlendirici etkinliklerin yanı sıra gün içinde yapılan beslenme seanslarını izleme fırsatı da sunuyor. Bununla birlikte dileyen ziyaretçiler, Türkiye’nin ilk ve tek mini manta vatozları, çeşitli balık türleri ve tropikal su canlısı arasında şnorkelle yüzme ve tüplü dalış da yapabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.