DOLAR 32,4122
EURO 34,7298
ALTIN 2441,356
BIST 9934,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cathay Group’a yeni satış ve pazarlama müdürü

    Cathay Group’a yeni satış ve pazarlama müdürü
    21.05.2018
    A+
    A-

    Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu.

    17 yıllık iş hayatı deneyimine sahip Tolga Bilgiç, Mart 2018 itibariyle Cathay Group’a Satış ve Pazarlama Müdürü olarak atandı.

    Koç Üniversitesi Fizik Bölümü’nü tam burslu olarak tamamlayan Bilgiç, çift ana dal yaparak aynı zamanda Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü de başarıyla tamamladı. Lisans eğitimi sonrası MBA derecesi yapmak için Atina’ya giden Bilgiç, ALBA Graduate Business School’da burslu olarak eğitimini tamamladı. 2008 yılında yüksek lisans eğitimi için Kanada’ya yerleşen Bilgiç, Queen’s Smith School of Business’ta İşletme Bölümü’nü burslu olarak tamamladı.

    İş hayatına Yunanistan’ın en büyük endüstri gruplarından VIOHALCO Group’da Bölge Müdürü olarak başlayan Bilgiç, Coca Cola Hellas’a bağlı FRIGOGLASS şirketinde Satış Müdürlüğü yaptı. Avusturya’lı LiSEC GmbH’e bağlı LiSEC Turkey Cam Teknolojileri şirketinin Türkiye’deki kurulumunu gerçekleştirdi. Bilgiç daha sonra, ICAP Group, Amerikalı mHealth Technologies ve EMEA Partners International’ın Türkiye partneri olan Comea Talent şirketlerinde Genel Müdürlük yaptı.

    İngilizce, Yunanca ve Almanca bilen Tolga Bilgiç evli ve 1 çocuk sahibi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.