DOLAR 32,5276
EURO 34,9099
ALTIN 2436,587
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cayla ramazan boyunca misafirlerine enfes iftar menüleri sunuyor

    Cayla ramazan boyunca misafirlerine enfes iftar menüleri sunuyor
    29.05.2017
    A+
    A-

    Kaliteli ürün ve hizmet arayanların buluşma noktası olan Çayla, bu yıl Ramazan ayı boyunca geleneksel ve özgün Türk mutfağının farklı lezzetleriyle misafirlerini ağırlayacak.

    Karadeniz Bölgesi’nin kendine özgü motif ve yöresel lezzetlerini çağdaş tasarım, mağazacılık ve hizmet anlayışı ile yorumlayan Çayla, bu yıl Ramazan boyunca iki farklı iftar menüsü ile Türkiye’nin geleneksel ve özgün kültürünü desteklemeye devam ediyor. Çayın Türkler için “bir araya gelme, sohbet ve samimiyet” simgesi olduğunun bilincinde olarak hizmet vermesinin yanında, farklı çay sunumlarıyla misafirlerinin vazgeçilmez durağı olan Çayla, bu kez Ramazan döneminin samimi iftar sofralarını kendi bünyesine taşıyor.

    Çayla Ramazan boyunca misafirlerine 2 ayrı iftar menüsü hazırladı. Hurma, pastırma, domates, salatalık söğüş, beyaz peynir, yeşil ve siyah zeytinin de bulunduğu zengin bir “İftariyelik” seçeneği sunan Çayla, tarhana, mısır, tavuk suyu ve ezogelin gibi envai çeşit çorbalarıyla da misafirlerinin beğenisini kazanacak. Ana yemeklerdeyse, iki farklı seçenek mevcut: Haşlanmış sebze ve patates kızartması eşliğinde servis edilen “Izgara Tavuk Külbastı” ve bunlara ek olarak pilav ile sunulan “Izgara Köfte” iftar sofranızı taçlandıracak. Ramazan’ın vazgeçilmezi güllacı da unutmayan Çayla, geleneksel kültürümüzün unutulmaz bir parçası olan kızılcık, demirhindi, gelincik ve gül çeşitleriyle farklı Osmanlı Şerbetlerini misafirlerine sunacak. Tavuk Menüsü 43 TL’ye, Köfte Menüsü ise 49 TL’ye satışa sunulacak.

    Göztepe, Caddebostan ve Tuzla’daki şubeleriyle, açıldığı günden bugüne Türk çay kültürünü önce Türkiye’de daha sonra da yurtdışında yaygınlaştırmayı misyon edinen Çayla, Ramazan boyunca tüm misafirlerini lezzetli iftar menülerini tatmaya bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.