DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cem Özel’in yeni teklisi “Dar Dünya” Epic İstanbul etiketiyle yayımlandı!

    Cem Özel’in yeni teklisi “Dar Dünya” Epic İstanbul etiketiyle yayımlandı!
    14.04.2019
    A+
    A-

    Cem Özel’in geçen sene yayımlanan “Aşk Ölmez” albümünün kayıtları sırasında yazmaya başladığı fakat 2016’da Tophane’deki stüdyosunda tamamen kaleme aldığı şarkılardan biri olan “Dar Dünya”, gerçek bir İstanbul hikâyesinden filizleniyor. Düzenlemesi bir gitar ve birçok analog synth katmanlarından oluşan bu psychedelic aşk şarkısının söz ve bestesi de Cem Özel’e ait.

    Can Eskinazi ve Deniz Tortum imzası taşıyan ve şarkıyla aynı gün yayımlanan video klip, kullanılan 3D tarama teknolojisi ile Unity oyun motorunda tasarlandı ve kaydedildi.

    Besteci, söz yazarı ve prodüktör Cem Özel, müzik kariyerine 2008 yılında İstanbul’da Wufi adlı electropop grubunu kurarak başladı. Türkiye’de çeşitli sahnelerde, 2009 yılında Rock’n’Coke festivalinde ve 2010 yılında yurtdışında konserler veren grubun 2011’de dağılması ile solo albümünün kaydına giren sanatçı, 60’lar ve 70’ler rock müziğine göndermeler yapan ‘İnim İnim’ adlı ilk Türkçe sözlü albümünü 2012 yılında yayınladı. Klasik ve modern rock, synth-pop, soul, electronica, şiir, kara mizah ve antropoloji gibi türlü etkileri harmanladığı 2018’de yayımlanan konsept albümü “Aşk Ölmez”i de 2013 – 2017 yılları arasında kaydetti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.