DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    CEPHEDER’den İzmir çıkarması

    CEPHEDER’den İzmir çıkarması
    11.11.2019
    A+
    A-

    Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği (CEPHEDER), Mimarlar Odası İzmir Şubesi İzmir Mimarlık Merkezi’nin daveti üzerine üyeleriyle birlikte sunum gerçekleştirdi. Sunumda CEPHEDER Başkanı Adil Baştanoğlu ve üye kuruluşlar, “Yeni Cephe Malzemeleri” konusunda bilgi paylaştı.

    Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği (CEPHEDER) üyeleri, İzmir Mimarlık Merkezi’nin daveti üzerine merkezin konferans salonu’nda sunum gerçekleştirdi. Sunumda CEPHEDER Başkanı Adil Baştanoğlu ve üye kuruluşlar “Yeni Cephe Malzemeleri” konusunu ele aldı.

    Tüm gün boyunca yaklaşık 100’ün üzerinde dinleyicinin katıldığı buluşmada Ejot, Dekton, Dörken, Rheinzink, Işıklar, Novawood, Fischer, Knauf, FYT, Panelsan, NLSS firmaları yetkilileri sunum gerçekleştirdi.

    Cephe sektöründeki yenilikleri tanıtmak için çaba harcıyoruz

    CEPHEDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, yaptığı konuşmada, “Cephe üretiminde aradığımız; fonksiyonellik yani kullanıma uygun,  strüktürel sağlamlığı olan, yani teknik, hesaba dayalı, sağlıklı sistem katmanları bilgisi, netice de ısı, su, ses, nem gibi dıştan gelen etkilere dayanıklı izolasyon değerleri olan estetik ve yeterince ekonomik bir üretimdir” dedi.

    Mimari ve şehircilik konularında yeni akımlar veya çözümlerin tüm dünyada hızla geliştiğini ve değiştiğini belirten Baştanoğlu, şöyle devam etti:

    “Toplumlar yaşam stillerini değiştirirken beraberinde binalar ve cepheler de farklılaşıyor. Ancak gelişmiş ülkelerde üst düzey teknolojik ürün ve imalatlar çıkınca bunların etkilerini tüm modern mimariyi takip eden büyük şehirlerde görüyoruz. İnşaat malzemeleri ve bina yapım tekniklerindeki gelişmeler, cephe yapım sistemleri üzerinde de etkili oldu ve süreçle paralel gelişme kaydetti. Teknolojik gelişmeler sürekli bir aşama kaydediyor. CEPHEDER olarak yapı sektörünün en önemli segmentlerinden biri olan cephelerde olan gelişmeleri ve yeni ürün bilgilerini paylaşmak, duyurmak yeni ve çağdaş cephe anlayışını benimsetmek için çaba harcıyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.