DOLAR 32,5084
EURO 34,8684
ALTIN 2451,914
BIST 9889,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çeşme’de Sibel Can coşkusu

    Çeşme’de Sibel Can coşkusu
    12.08.2017
    A+
    A-

    Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un yaz konserleri kapsamında Temmuz ayında İstanbul’da geçtiğimiz günlerde de Ayvalık ve Altınoluk’ta sahne alan Sibel Can dün akşam da Çeşme seyircisinin karşısına çıktı.

    Ege turnesi kapsamında Ayvalık ve Altınoluk’tan sonra da Çeşme’de konser veren Sibel Can, kariyerinin en sevilen şarkılarından derlediği özel repertuarı ile sevenleriyle buluştu. Sevilen sanatçı Çeşme konserinde eski şarkılarının yanı sıra yeni albümünden şarkılarına da yer verdi.

    KIZI İSTANBUL’DA OĞLU ÇEŞME’DE İZLEDİ

    Çeşme Amfi Tiyatro’da binlerce hayranına sesi, yorumu ve danslarıyla muhteşem bir konser yaşatan güzel sanatçı, Nur Yerlitaş imzalı kostümleri ve sahne şovlarıyla kendisini dinlemeye gelenleri mest etti. İstanbul konserinde kızı Melisa’nın izlediği Can’ı Çeşme konserinde ise oğlu Engincan Ural yalnız bırakmadı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.