DOLAR 32,5907
EURO 34,7509
ALTIN 2497,918
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çetmen Mobilya 51. mağazasını Afyonkarahisar’da açacak

    Çetmen Mobilya 51. mağazasını Afyonkarahisar’da açacak
    06.07.2018
    A+
    A-

    Çetmen Mobilya, 51. mağaza yatırımını Afyonkarahisar’da gerçekleştirdi. Şehirdeki ilk mağazasını 7 Temmuz tarihinde açacak olan şirket, yıl sonuna dek ülke çapında 20 mağaza daha açmayı planlıyor. 2023 yılında ise 250 mağaza ile Türkiye’nin en güçlü mobilya markaları arasında yer almayı hedefliyor.

    Türkiye’nin köklü mobilya üreticilerinden Çetmen Mobilya, 51. mağazasını Afyonkarahisar’da açmaya hazırlanıyor. 7 Temmuz 2018 günü gerçekleştirilecek açılış töreni ile kapılarını ziyaretçilerine açacak olan mağaza, yüksek kalitede ve uygun fiyatlı ürünlerle Afyonkarahisarlılara zengin bir deneyim sunacak.

    Çetmen Mobilya, Ankara’nın ardından Afyonkarahisar’da açtığı 51. mağazasıyla satış ağını hızla yaygınlaştırıyor. Yıl sonuna dek 20 mağaza daha açmayı planlayan şirketin 2023 yılı hedefi ise mağaza sayısını 250’ye yükseltmek. Bu hedefin şirketin Türkiye’nin en güçlü ilk 3 mobilya markasından biri olma stratejisine hizmet ettiğini belirten Çetmen Mobilya Pazarlama Direktörü Erhan Güngör; “Çetmen Mobilya, sektördeki yarım asrı aşkın deneyimiyle en yeniyi ve en iyiyi, uygun fiyat avantajları ve geniş bir satış ağıyla sunmak üzere önemli bir atılım içerisinde. Bu kapsamda bir yandan yeni fabrika yatırımımız devam ederken bir yandan da hızla stratejik lokasyonlarda yeni mağazalar açıyoruz. 2023 yılına dek 200 milyon TL yatırım anlamını taşıyan bu hedefler bizi Türkiye’nin en güçlü mobilya markaları arasına taşıyacak. Afyonkarahisar’daki ilk mağazamızın açılışı da bu anlamda kritik bir öneme sahip. Aynı zamanda, Afyonkarahisarlıları Çetmen Mobilya kalitesi ve güvencesiyle yeni bir mobilya deneyimiyle buluşturmaktan da memnuniyet duyuyoruz” dedi.

    Çetmen Mobilya’nın Afyonkarahisar’daki ilk mağazası, 1.660 m2 alanda, 2 katlı bir binada hizmete açılıyor. 2 yıl garanti ve 8 yıl servis garantisi ile sunulan şık ve modern mobilyalar, Çetmen Mobilya’nın 7 kişilik uzman ekibinin destekleriyle Afyonkarahisarlılar ile buluşacak.

    Çetmen Mobilya Afyonkarahisar mağaza adresi: Kasımpaşa Mahallesi, Gazlıgöl Caddesi, No:123/A Afyonkarahisar

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.