DOLAR 32,3388
EURO 35,1229
ALTIN 2235,128
BIST 8740,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ceylan İnşaat’tan 90 aya ‘0’ faiz

    Ceylan İnşaat’tan 90 aya ‘0’ faiz

    1994 yılında Türkiye’de ilk defa 60 ay vade ve vade farksız senetle konut satışını başlatan Ceylan İnşaat, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişinin ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Konut satışlarında 90 ay vade de ‘0’ faiz uygulaması sunan Ceylan İnşaat, ‘kişiye özel ödeme planı’ ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor.

    Dinamik ve deneyimli kadrosunu sağlam finansman kaynaklarıyla birleştirerek Türkiye inşaat sektöründe adından söz ettiren Ceylan İnşaat, 90 ay vade de sıfır faiz uygulamasıyla ev almak isteyenlere özel sunduğu ödeme planı ile müşteri memnuniyetini odak noktasına alıyor.
    Ödeme planını siz belirleyin…
    Ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanlar için 1994 yılında Türkiye’de ilk kez 60 ay vade ve vade farksız senetle konut satışını başlatan Ceylan İnşaat, Türkiye’nin her sosyal yapısına uygun konut üretme felsefesiyle çalışıyor. Hayata geçirdikleri 90 aya ‘0’ faiz uygulamasıyla da müşterilerinin ödeme planlarına en makul şekilde cevap verme gayretiyle çalıştığını kanıtlayan Ceylan İnşaat; peşinatsız ve faizsiz ev alma çözümleriyle yüzbinlerin mutluluğuna tanıklık ediyor.

    Sektördeki bilgi birikimini, değişen beklentileri karşılama adına yeni projeler için de kullanan Ceylan İnşaat, taksitlerin müşterileriler tarafından belirlendiği kişiye özel ödeme planı ile müşteri memnuniyeti her şeyin önünde tuttuğunu kanıtlıyor. Ev sahibi olmak isteyenler de Ceylan İnşaatın Zer Bakırköy, Zer Mecidiyeköy, Zer Bostancı, Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları, Zer Göztepe, Zer Levent ve Zer Kartal olmak üzere 2000 konut ve ticarilerden oluşan projelerinden bütçesine uygun olan bir gayrimenkulü faiz ya da herhangi bir masraf ödemeden alma şansı yakalıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.