DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    CHEP küresel bir etkileşim imkanı sunuyor

    CHEP küresel bir etkileşim imkanı sunuyor
    14.08.2018
    A+
    A-

    Kullanıcı deneyimleri göz önünde bulundurularak işlevsellik ile inşa edilen yeni www.chep.com, müşterilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara dijital bir deneyim yaşatmak için tasarlandı

    Paylaşıma ve yeniden kullanıma dayalı iş modeli ve ekipman kalitesiyle müşterilerinin iş süreçlerini baştan sona optimize eden CHEP, 2009 yılından bu yana tedarik zincirinin verimliliğini artırıyor. CHEP, inovasyona ve müşteri memnuniyetine verdiği önemin bir parçası olarak onların tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve dijital bir deneyim yaşatmak için yakın zamanda yayınladığı web sitesi www. chep. com ile hizmet veriyor.

    Yenilenen www. chep. com, kullanıcı deneyimi göz önünde bulundurularak, modern tarayıcılar ve mobil cihazlarla uyumlu olacak şekilde en son teknoloji kullanılarak dizayn edildi. Gelişmiş navigasyon ve işlevsellik ile inşa edilen www. chep. com, yeni ve mevcut müşterilerin yanı sıra ziyaretçilerin CHEP’in ekipman çözümleri ve kapsamlı servis merkezi ağı hakkında kolaylıkla bilgiye erişebilmelerini sağlıyor.

    CHEP’e dair her şey yenilenen www.chep.com’da

    Ziyaretçiler yenilenen internet sitesinde tedarik zinciri ortaklarının CHEP ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde elde ettikleri üstün deneyimi anlatan başarı öykülerine, güncel “Hakkımızda” bölümüne ve şirketin sürdürülebilirlik stratejisi hakkında detaylı bilgiye ulaşabiliyor, sosyal paylaşım sitelerinde bu bilgileri paylaşabiliyor.

    Ayrıca ziyaretçiler hızlı tüketim, perakende, taze gıda, otomotiv ve diğer sanayi sektörlerinde CHEP’in sunduğu ekipmanların teknik dokümanlarını indirebiliyor. Kullanıcılar, gereksinimleri doğrultusunda çevrimiçi olarak daha fazla bilgi talep edebiliyor, daha az tıklama ile CHEP’in sunduğu tedarik zinciri çözümleri hakkında detaylı bilgi alabiliyor. Aynı zamanda www. chep. com üzerinden müşteriler, hesaplarını yönetebildiği, kullanımı kolay ve zaman tasarrufu sağlayan myCHEP™ portalına direkt ulaşabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.