DOLAR 32,5837
EURO 35,05
ALTIN 2458,75
BIST 9821,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çiçek desenleriyle evinizi bahara hazırlayın

    Çiçek desenleriyle evinizi bahara hazırlayın
    22.03.2018
    A+
    A-

    Bahar aylarının gelmesiyle birlikte değişim ve tazelenme isteği ev dekorasyonunda da kendini gösteriyor. Baharın enerjisini ve tazeliğini evlerine yansıtmak isteyenler farklı dekoratif ürünlerle evlerini yeniliyor. Doğal kumaşlar, aynalı objeler ve açık tonlarda mobilyaların yanı sıra doğadan esinlenilerek tasarlanan dekoratif objeler evlere bahar havası getiriyor. Buka Tasarım ve Proje Müdürü Hans Jörg Stöger evini bahara hazırlamak isteyenlere dekorasyonda önemli olacak püf noktaları veriyor.

    Yazın gelişini müjdeleyen bahar aylarına girmek üzereyiz. Doğanın uyanışıyla hem kendimizde hem de evimizde yapacağımız yenilikler hayatımıza hareket katacak. Buka, evlerini küçük değişiklerle yenilemek isteyenlerle birçok seçenek sunuyor.

     Buka Tasarım ve Proje Müdürü Hans Jörg Stöger; evini yenilemek isteyenlerin öncelikle bir tema ve renk seçiminde bulunmaları gerektiğini söylüyor.  “Ferah mekanlar yaratmanın ilk koşulu denge ve uyum sağlamak. Belirlediğiniz tema ve renklerin birbiri ile uyumu bu noktada çok önemli. Baharın taze ve enerjik atmosferini krem, beyaz, bej gibi pastel ve açık renklerle elde edebilirsiniz. Buka ürünlerinde canlı ve pastel renklerden dengeleyici toprak tonlarına kadar geniş bir yelpazeyi görebilirsiniz. Baharın simgesi kuşkusuz çiçek deseni. Koltuklarınızda, perdelerinizde, yastık ya da ev aksesuarlarınızda tercih edeceğiz çiçek desenlerini pastel tonlarla dengeleyerek dekorasyonunuza yenilik getirebilirsiniz.”

    Buka’nın baharın enerjisini evlere yansıtabilmek için hazırladığı rengarenk cıvıl cıvıl dekoratif yastıklar, kilimler, modern ve renkli dekoratif objeler evlere güneşin sıcaklığını getiriyor. Bahar döneminde evlerde daha sıcak ortamlar yaratmak için mobilyada tercih edilen kılıf renginin değiştirilmesi gerektiğini vurgulayan Stöger; “Koltuk ve kanepelerde tercih edeceğiniz krem, beyaz, bej gibi renk tonları bahar aylarında evlere taze ve enerjik bir atmosfer getirmek için ideal olacak” dedi.

     

    Baharın pozitif enerjisini evinize yansıtın

    Farklı tasarımları ve değiştirilebilir kılıf sistemiyle mobilya sektörüne farklı bir anlayış getiren Buka, bahar enerjisini yakalamak isteyenlere Aloha koltuğu öneriyor. Uzun kış döneminde hasret kaldığımız muhteşem bir havanın esintisini ve rahatlığını Aloha ile hissedecekseniz. Farklı tarzları seviyorsanız; bahar aylarının tüm neşesini hayatınıza taşıyacak çiçek desenli Aloha ideal bir seçim olacak. Düz kumaşa sahip koltuk takımlarınızı ise bahara adapte etmek için renkli yastıklar kullanabilir, ev aksesuarlarınızı dikkat çekici renkli tonlarda kullanabilirsiniz.

    500’den fazla kumaş ile birbirinden farklı renk ve desen seçeneği sunan Buka koltuklarından alanlar sunulan farklı kılıf koleksiyonundan ilave kılıflar alarak tarzını istediği zaman özgürce değiştirebiliyor ve mekâna bambaşka bir hava getirebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.