DOLAR 32,5592
EURO 34,9419
ALTIN 2442,42
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çikolata Aşktır…. Palladium Chocolate Days başlıyor!

    Çikolata Aşktır…. Palladium Chocolate Days başlıyor!
    05.02.2019
    A+
    A-

     

    JLL Türkiye tarafından yönetilen şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, 13-17 Şubat tarihleri arasında ilk kez “Palladium Chocolate Days” düzenliyor. Birbirinden özel ve leziz el yapımı çikolata markasının katılacağı Chocolate Days’de, çikolata yapım atölyelerini, Gypsy Caz grubu Manuş-u Ala’nın eğlenceli nostaljik şarkıları ve çikolatanın eşsiz lezzetinin yarattığı büyülü atmosferi kaçırmayın!

    Şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir, 13-17 Şubat’ta ilk kez “Palladium Chocolate Days” etkinliği düzenliyor. Karşı konulmaz lezzet çikolatanın günü mü olur, her gün yenir diyebilirsiniz ama Palladium AVM bu etkinlikle, sevdiklerimize ikram ve hediye edebilmek için her aşamasını öğrenip kendi çikolatamızı yaratabildiğimiz eğlenceli atölyeleriyle, çok renkli ve eğlenceli bir  5 gün vaat ediyor.

    Çikolatanın eşsiz tadının yanı sıra kaliteli, özellikle el yapımı çikolatanın faydası, saymakla bitmiyor. Endorfin hormonunu harekete geçirip mutluluk yaratmasından, kalp krizi riskini düşürmesine kadar vücutta yarattığı etkiler, eşsiz tadı kadar değerli.

    Etkinlikte, el yapımı çikolata markalarından Moda Çikolatacısı, Kitchen Made Chocolate, Marieantoinette, ZD Çikolata Dükkanı, O Atölye, Nif Box, Kahve Dünyası, No Sugar More Book gibi markaların çikolata çeşitleriyle  sevdiklerimize alabileceğimiz el yapımı çikolataların  satışı gerçekleşecek.  World Masters Chocolate Türkiye Birincisi Serdar Çakır ile yetişkinler, el yapımı çikolata yapımını öğrenecek.  Çocuklar, Çikolata Şefi Özgecan Tanyıldız ile renkli çikolata topları yapmayı öğrenecek.

    Aşk için Pedala Bas

    Etkinlik kapsamında, ‘Sevgililer Günü’ne Özel’ Palladium Küre alana kurulan bisiklet‘in pedalları, aşk için dönecek.

    14 Şubat‘ta aşk için pedala basıp LED ışıkları yakmayı başaranlar, bunu sosyal medya hesaplarında paylaştıklarında enfes çikolataların sahibi olacak.

    Palladium Chocolate Days, kapsamında ayrıca 16 Şubat‘ta, Gypsy Caz grubu Manuş-u Ala, nostaljik ve eğlenceli şarkılarla, büyülü atmosferi tamamlayacak.

    Aşk etkisi yaratan çikolata etkinliği , 13-17 Şubat tarihleri arasında Palladium Ataşehir’de!  Çikolata Aşktır… Bu aşk Palladium Ataşehir’de yaşanır. Gel sen de katıl!

     Program Akışı

    13 Şubat Çarşamba: Müzik Trio 12.30-13.10 / 15.00-15.40

    14 Şubat: Aşk için Pedala Bas / Sevgililer Günü’ne Özel

    16 Şubat Cumartesi: Atölye & Çocuk / 14.00-16.00, Konser: 17.00

    17 Şubat Pazar: Atölye & Çocuk / 13.00-15.00, Atölye & Yetişkin / 14.00, Tea

    Party Kortej / 14.00-14.30, 15.30.16.00, 17.00-17.30

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.