DOLAR 32,4799
EURO 34,8114
ALTIN 2480,984
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cildi iyileştirici bir Isana bakımıyla şımartmanın tam zamanı

    Cildi iyileştirici bir Isana bakımıyla şımartmanın tam zamanı
    08.08.2018
    A+
    A-

    Sonbahar yılın en sevdiğimiz zamanlarından biridir! Hava her daim tazedir ve yeni başlangıçları fısıldar. Daha doğal, dengelenmiş bir temizlik ile cildinize de yeni bir başlangıç yaptırabilirsiniz. Sadece Rossmann’larda tüketiciye sunulan ve içeriği ile sağlık vadeden Isana’nın Kayısı özlü peeling kremi, Aktif kömür peeling jeli ve Arındırıcı maskesi canlı ve genç bir cilt için çalışan özler içeriyor.

    Isana kayısı özlü peeling kremi

    Ciltteki ölü derileri, ince peeling tanecikleri sayesinde derinlemesine ve nazikçe temizleyen krem, zeytin ve susam yağı ile de cildin doğal pH’ını koruyor, kurumayı engelliyor. Pro-Vitamin B5 ve kayısı özü ferahlık veren peeling krem, haftada en az bir kez uygulandığında farkını aynaya yansıtıyor.

    Isana aktif kömür peeling jeli
    İçerdiği doğal peeling partikülleri sayesinde cildi iyice temizleyen ve görünümünü düzelten jel, kayısı özü ve bitkisel gliserin ile canlandırma ajanlarını devreye sokar.

    Tamamen vegan olan ürün ciltle PH açısından da uyumlu.

    Isana arındırıcı maske

    Aloe Vera ve şeftali özleri içeren Isana arındırıcı maske, gözenekleri derinlemesine temizleyen yanı sıra nemlendirip, yenileyen ürünlerden biri. Maskeyi çıkarırken, makyaj ve ölü deri kalıntıları hep birlikte ciltten uzaklaşır. 10 dakika bekletilip ciltten ayrılan maske, dolaşım sistemini harekete geçirerek sağlık, detoksifiye ve parlaklık sunar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.