DOLAR 32,4638
EURO 34,7352
ALTIN 2442,003
BIST 9906,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cildimizi güneşten korurken besleyip bakımını da yapmalıyız

    Cildimizi güneşten korurken besleyip bakımını da yapmalıyız
    11.05.2019
    A+
    A-

    Yaz aylarında her zamankinden daha fazla maruz kaldığımız UVA ve UVB ışınları, cildimize zarar verip yaşlanmasına, kırışıklıkların ve lekelerin oluşmasına neden olabilir. Yüzde 100 doğal Thalia Natural Beauty 50 Korumalı Güneş Kremi, güneşin zararlı etkilerine karşı bir kalkan görevi üstlenir, koruyucu bir katman yaratarak cildimizi besler ve bakımını yapar.

    Hayat kaynağımız olan güneşin UVA (ultraviyole A) ve UVB (ultraviyole B) ışınlarıyla cildimize zararlar verebileceği de bir gerçek. Cildimizin yanıp su toplaması, yaşlanması, kırışıklıkların ve lekelerin oluşması, hatta cilt kanserinin gelişmesi bile mümkün. UVA ve UVB ışınları cildimizin üst katmanlarının yanı sıra alt katmanlarına da ulaşabilir. Elbette bu etki yaz aylarında, özellikle deniz tatili sırasında fazladır. Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için cilt üzerinde koruyucu bir katman yaratan ürünleri kullanmak gerekir.

    Güneş kremlerini nasıl uygulamalıyız?

    Güneş kremlerini uygun şekilde kullanmak da son derece önemlidir. En yoğun etkiyi sağlamak için güneşe çıkmadan yarım saat önce kremi uygulamalı, iki saatte bir kremi yenilemeli, denize ve havuza girdikten sonra uygulamayı tekrarlamalı, yüzümüzle birlikte dudaklarımıza da krem sürmeyi ihmal etmemeliyiz. Unutmamamız gereken bir nokta da güneş kremlerinin sadece deniz kenarında değil, dışarı çıkılan her an, hatta arabada ve evde bile kullanılması gerektiğidir. Çünkü güneşin zararlı ışınları araba camından da, ev penceresi ve perdeden de geçebilir.

    Thalia Natural Beauty 50 Korumalı Güneş Kremi, cildinize bakım da yapar!

    İçeriğinde insan sağlığına zararlı hiçbir maddeye yer vermeyen yüzde 100 doğal ve yüzde 100 teknolojik Thalia Natural Beauty 50 Korumalı Güneş Kremi, cildini güneşin zararlı etkilerinden korumak, öte yandan da cildini besleyip bakımını yapmak isteyenler için idealdir.

    Yeni tüp ambalajında sunulan Thalia Natural Beauty 50 Korumalı Güneş Kremi,içeriğindeki filtreler sayesinde UVA ve UVB ışınlarına karşı SPF 50 güneş koruması sağlar, güneşe karşı özel hassasiyeti olan ciltler için de gerçek bir kalkan görevi görür. Suya dayanıklı olan Thalia Natural Beauty 50 Korumalı Güneş Kremi aloe barbadenis özü, panthenol, alpha-bisabolol ve allantoin gibi yatıştırıcı aktif maddelerle cildi rahatlatır; jojoba yağı, susam yağı, E vitamini ve gliserin ile cildi besler. Ayrıca cildi yağlandırmaz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.