DOLAR 32,5386
EURO 34,9575
ALTIN 2456,115
BIST 9879,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çilek Anne Yanı Beşik ile mışıl mışıl bir uyku

    Çilek Anne Yanı Beşik ile mışıl mışıl bir uyku
    16.05.2018
    A+
    A-

    Tasarladığı birbirinden spesifik bebek, çocuk ve genç odalarıyla ebeveynlerin vazgeçilmezi olan Çilek, anne kucağı kadar sıcak ve yumuşak anne yanı beşiğiyle bebeklerin geceleri mışıl mışıl uyumasını sağlıyor. Bebeklerin huzurla uykuya dalacağı her yere rahatlıkla taşınabilen beşik ile  Çilek, annelerden tam  not alıyor.

    Tematik odalarıyla ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek, bebeklerin ilk 0-6 ay yaş döneminde kullanılmak üzere tasarladığı anne yanı beşiğiyle herkesin gözdesi olmaya devam ediyor.

    Anne sıcaklığıyla mışıl mışıl uyusun diye

    Anne kucağı kadar korunaklı ve sıcak yatak yanı beşik ile Çilek,  minik bedenlerin geceleri mışıl mışıl uyumalarına olanak sağlıyor. Bebeklerin huzurla uykuya dalacağı her yere rahatlıkla taşınabilen beşiğin en önemli özelliği ise ebeveynlerin yatağının yanına monte edilebiliyor olması.

    Çilek anne yanı beşik, annelerin lohusalık, bebeklerin ise dünyaya yeni yeni alıştıkları bu özel dönemde birbirlerine daha yakın olsunlar ve her an ten teması kurabilsinler diye özel olarak tasarlandı. Her türlü karyolaya monte edilebilen ve yükseklik ayarı yapılabilen anne yanı beşik, kullanım süresi bittikten sonra oturma ünitesi olarak da kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.