DOLAR 32,536
EURO 34,9474
ALTIN 2439,357
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çilek Sepet Beşik ile mışıl mışıl bir uyku

    Çilek Sepet Beşik ile mışıl mışıl bir uyku
    31.01.2018
    A+
    A-

    Tasarladığı birbirinden spesifik bebek, çocuk ve genç odalarıyla ebeveynlerin vazgeçilmezi olan Çilek, anne kucağı kadar sıcak ve yumuşak sepet beşiğiyle bebeklerin geceleri mışıl mışıl uyumasını sağlıyor. Bebeklerin huzurla uykuya dalacağı heryere rahatlıkla taşınabilen sepet beşik ile  Çilek, annelerden tam not alıyor.

    Tematik odalarıyla ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek, bebeklerin ilk 0-6 ay yaş döneminde kullanılmak üzere tasarladığı sepet beşiğiyle herkesin gözdesi olmaya devam ediyor.

    Sıcacık ve huzurlu…

    Anne kucağı kadar sıcak ve yumuşak sepet beşiğiyle Çilek,  minik bedenlerin geceleri mışıl mışıl uyumalarına olanak sağlıyor. Bebeklerin huzurla uykuya dalacağı her yere rahatlıkla taşınabilen sepet ise annelerden tam not alıyor. İçi ve dışı özel kumaşla çepeçevre donatılan sepet beşik, çizilmeleri önlemek ve daha güvenli olmasını sağlamak için kauçuk lastikli sabit ayak kullanılarak tasarlandı.

    Annelerin isteğini de göz ardı etmeyen Çilek, sallanabilir olarak tasarladığı beşik ile bebeklere huzurlu uykunun kapılarını açıyor. Çilek ayrıca beşikle birlikte 1 adet yorgan, süs yastık, yatak, yatak kılıfı ve cibinlik hediye ediyor. Her dönem olduğu gibi kış döneminde de çocuğunun odasına önem veren ailelerin tercihi olan Çilek, ebeveynlerle bebeklerin keyifli vakit geçirmelerine ortak olmanın mutluğunu yaşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.