DOLAR 32,5142
EURO 34,8855
ALTIN 2439,516
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çilek’in Selena Baby serisi ile düşler gerçeğe dönüşüyor

    Çilek’in Selena Baby serisi ile düşler gerçeğe dönüşüyor
    14.12.2017
    A+
    A-

    Klasik tarzınbeyazın masumiyetiyle buluştuğu Çilek’in Selena Baby serisi, bebeklere huzur içinde uyuyabilecekleri bir ortam sağlıyor. Bebekleri için konforu ve güvenliği bir arada tercih eden ebeveynler, kolay depolama alanına sahip Selena Baby serisi ileufak alanlarda dahi büyük rahatlık yaşıyor.

    Farklı yaşlara ve yaşam tarzlarına hitap eden ürünleriyle Çilek, miniklerin geceleri mışıl mışıl uyumaları içinürünler geliştirmeye devam ediyor.

    Ayrıntıya önem veren ailelerin tercihi

    Klasik tarz baskılı tasarımı, beyaz eskitme görünümle taçlandıran Çilek’in Selena Baby serisi, anne adaylarını bebeklerini huzur içinde uyutabilecekleri bir ortamla buluşturuyor.Bebeklerin eşyalarını daha kolay düzenlemeye yardımcı olan Selena Baby, çekmeceleriniçerisinde bulunan bölümleriyle de bebeklerin eşyalarını daha kolay saklanmasına olanak veriyor. 3 kapılı dolabında kullanılan porselen kulplarla Selena Baby, ayrıntıya önem veren ailelerin tercihi olurken, dolap kapaklarındaki fren sistemi sayesinde de miniklerin sessiz bir ortamda uyumasını sağlıyor. Uygun fiyatla da göz dolduran Selena Baby ileÇilek, bebeklerin güvenliklerini aileleri kadar düşündüğünü bir kez daha kanıtlıyor ve duvara sabitleme aparatıyla miniklerin oda içinde rahatça dolaşmasına olanak tanıyor.

    Bebeğinin gelişiminde her şeyin en iyisini isteyen ebeveynlerin tercihi olan Çilek Selena Baby, klasik tarz basklılı tasarımı beyaz eskitme görünümle birleştirerek odalara sadelik armağan ediyor. Doğal malzemelerin tasarıma yansıması olan Selena Baby ile Çilek, özellikle bebek ürün gruplarında güvenliği ön plana alarak odaları tasarlarken yuvarlak hatlı ürünler kurgulamaya özen gösteriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.