DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çin heyeti Mix Kayseri’yi ziyaret etti

    Çin heyeti Mix Kayseri’yi ziyaret etti

    Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang başkanlığındaki heyet Kayseri Ticaret Odası’nı ziyaretinin ardından Kayseri’nin ilk yaşam merkezi ‘Mix Kayseri’ye geldi. Mix Kayseri’yi gezen heyet, pastırma, sucuk ve birçok yöresel ürünün yapımı hakkında bilgi aldı.

    Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang, Türkiye-Çin Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanı Zhou Yanquan ve 8 şirket CEO’sunun yer aldığı heyet Kayseri’yi ziyaret etti.

    Kayseri Ticaret Odası’nda gerçekleşen ve geçmişten bugüne Çin ile Türkiye’nin iş birliğinin değerlendirildiği bir toplantı yapan heyet, toplantı sonrası Kayseri’nin ilk yaşam merkezi ‘Mix Kayseri’yi ziyaret etti. Burada Kayseri ile özdeşleşmiş pastırma, sucuk ve çemen üretimi öğrenen ziyaretçiler, diğer yöresel lezzetler hakkında da bilgi aldılar.

    Sonrasında öğle yemeğini Kayseri’ye özgü lezzetlerin büyük bir özenle hazırlandığı ‘Çemens’te yiyen heyet, yemek sonrası ‘Mix Kayseri’deki el sanatları ve milli mücadele içerikli sergiyi ziyaret etti.

    Başyazıcı Grubu hakkında:
    Kayseri’nin öncü markalarından biri olan Başyazıcı Grubu, 1953 yılından bu yana başta; gıda olmak üzere, inşaat, turizm, AVM, perakende, enerji ve tekstil gibi pek çok farklı sektörde faaliyet yürütüyor. Küresel standartlarda ürün ve hizmet sunan Başyazıcı Grubu, insana önem veren çalışma prensibiyle istihdam sağlayarak ekonomiye de destek oluyor. Kayseri’de sağladığı katma değeri tüm Anadolu’da ve bu yıl itibariyle İstanbul’da da sunacak olan Başyazıcı Grubu; İslami usullere uygun, hijyenik şekilde üretilen geleneksel Kayseri lezzetlerinin sunulduğu Başyazıcı Et Ürünleri, uluslararası birçok markaya iplik temin eden ve Türkiye ekonomisine sağladığı katma değerle dikkat çeken Bamen, Kayseri’nin en yeni outleti BYZ Outlet, stil sahibi tüketiciler için gurme lezzetleri, eğlence ve sporu bir arada sunan yaşam merkezi Mix Kayseri, Kayseri’nin en iyi şehir içi oteli Almer Hotel, iş dünyasının Kayseri’deki durağı lüks ve konforun adresi beş yıldızlı Ommer Hotel, perakende sektöründe grubun gücünü artıran Maba Store ve çevre dostu yenilenebilir enerji alanında faaliyet yürüten Byz Solar markalarıyla ön plana çıkıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.