DOLAR 32,5971
EURO 34,6798
ALTIN 2524,744
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cindy Crawford ile Silestone Hollywood’da

    Cindy Crawford ile Silestone Hollywood’da
    03.07.2017
    A+
    A-

    Kuvars yüzeylerde dünyanın lider markası Silestone, ‘Tops on Top’ kampanyasının yüzü ABD’li süper model Cindy Crawford ile Los Angeles’ta Milk Stüdyosu’nda düzenlenen bir etkinliğe katıldı

    Mutfak ve banyo tasarımlarında devrim yaratan Silestone, Cosentino Grup Global Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Kuzey Amerika CEO’su Eduardo Cosentino ev sahipliğinde Hollywood Milk Stüdyosu’nda düzenlediği etkinliği ABD’li süper model Cindy Crawford ile gerçekleştirdi. Cosentino müşterileri ve dünyanın en önemli mimar ve tasarım stüdyolarının temsilcilerinden oluşan yaklaşık 300 konuğun katıldığı, Hollywood’un kalbi Los Angeles’ta düzenlenen etkinlikte, Silestone Eternal koleksiyonu tanıtıldı.

    “Cindy Crawford’ın kampanya yüzümüz olmasından gurur duyuyoruz”

    Kendi sektörlerinde iki liderin biraraya gelişini simgeleyen Silestone ve Cindy Crawford işbirliğine dair açıklamalarda bulunan Cosentino Grup Global Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Kuzey Amerika CEO’su Eduardo Cosentino, “Dünyaca ünlü süper model Cindy Crawford, güzel, şık, estetik ve ilham veren tarzıyla Silestone’u en iyi şekilde temsil ediyor. Sofistike tarzıyla benzerlerinden ayrılan ünlü model Crawford ile gerçekleştirdiğimiz bu ilk etkinlikte, Crawford’ın Silestone ‘Tops On Top’ kampanyasının yüzü haline gelmesinden gurur duyuyoruz” dedi.

    “Silestone’un muhteşem yüzeylerine hayranım”
    Etkinliğe dair açıklamalarda bulunan Cindy Crawford ise “Herkeste olduğu gibi benim için de ev, hayatımın en önemli kısmı olan ailemle huzuru ve dengeyi bulduğum özel bir alan. Özellikle tasarım konusundaki tutkumun Silestone ile uyuşmasından çok mutluyum. Silestone’un özverili çalışmalarla hayata geçirdiği muhteşem yüzeylerine hayranım” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.