DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da Noel ve yılbaşı kutlamaları

    Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da Noel ve yılbaşı kutlamaları
    04.12.2017
    A+
    A-

    Çırağan Palace Kempinski İstanbul yepyeni bir yılı birbirinden şahane ihtişam dolu Noel ve Yılbaşı aktiviteleriyle karşılıyor. Bu yıl #YourPalaceYourHome temasıyla noel ve yeni yıl aktiviteleri dünyanın dört bir yanından gelen misafirlere ev sıcaklığı sunarken, göz dolduran dekorasyonlar konukları eşsiz bir serüvene davet ediyor.

    Çikolatadan yapılmış Çırağan Sarayı ve adeta yeni yıl dilekleriyle yolculuğa çıkan çikolata treni otelin en göz alıcı noktalarında misafirlere görsel bir şölen yaşatırken, Laledan Restoran’ın girişinde bulunan dev “Gingerbread House” ise görenleri büyülüyor. Bu dev evin içinde birbirinden leziz kurabiyeler, süsler, noel ve yeni yılı yansıtan hediyelikler sunulacak. Yaratıcı tasarımlarıyla göz dolduran Şebnem Event Design & Management tarafından hazırlanan görkemli yılbaşı ağacı Aralık ayı boyunca Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un otel lobisinde konuklarıyla buluşmayı bekliyor. Ağacın içinde bulunan kardan adamlar, yılbaşı hediye kutuları, kızaklar, küçük çam ağaçları, kütük tahta parçaları, şeker bastonlar ve daha birçok süsleme ile #YourPalaceYourHome konseptinin sıcaklığı hissettiriliyor.

    Yılbaşı Ruhunu Yansıtan Brunch’lar ve Akşamüstü Çay Saatleri

    Çırağan Sarayı, Aralık ayına özel Noel ve Yeni Yıl Brunchları ile konuklarını Laledan Restoran’ın Boğaz manzarasına karşı 300’den fazla enfes lezzetin sunulduğu damak ziyafetine davet ediyor. Leziz soslarla hazırlanmış hindilerden şarküteri ürünlerine, peynirlerden yöresel tatlara, sıcacık böreklere ve birçok leziz noel ve yılbaşı ruhunu yansıtan lezzetler enfes bir deneyime dönüşüyor. Göz doldurucu çinilerle ve görkemli bir kristal avize ile dekore edilmiş İznik Odası ise her köşesi uzman pasta şefleri tarafından noel ve yeni yıl temalı Pazar brunchlarına özel hazırlanmış pastalar ve ev yapımı çikolatalarla dolu bir “Çikolata Odası”nda sunuluyor. 10, 17, 24 Aralık Pazar günleri 12:00-16:00 saatleri arasında sunulacak özel brunch’lar kişi başı 300 TL.

    İstanbul’un en gözde pasta ve çikolata cenneti Gazebo Lounge’da ise Aralık ayı boyunca Akşamüstü Çayları yeni yıla özel lezzetlerle hazırlanıyor. 15:00-17:00 arasında sunulacak akşamüstü çayları, kişi başı 150 TL. Hafta sonları sunulan çay saatlerine ise, piyano melodileri eşlik edecek.

    Noel’e Özel Akşam Yemeği; 24 Aralık 2017

    Tarihi Çırağan Sarayı’nın birinci katında yer alan, otantik atmosferi ve muhteşem Boğaz manzarasıyla fark yaratan Tuğra Restoran, 24 Aralık 2017 Pazar günü Noel konseptine uygun leziz menüsü ile Noel’e özel akşam yemeği sunacak. Bu özel menünün kişi başı fiyatı, içecekler hariç 700 TL.

    Tuğra Restoran’da Yılbaşı Gala Yemeği; 31 Aralık 2017

    Yepyeni bir yıla Çırağan Sarayı’nın ihtişamı içinde lükse ve görkeme doya doya girmek isteyenleri enfes lezzetler bekliyor. Altın yapraklı “Belon” istiridye ıstakoz pilakiden, safranlı keklik mantı bohçasına, trüf mantarlı kaz ciğerinden siyah havyarlı Karadeniz kalkanı filetosuna, baharatlı kestane kıtırlı süt kuzuya enfes yemek çeşitleri yılın son günü unutulmaz bir akşam yemeği deneyimi yaşatıyor. Ayrıca frambuazlı ve %60 kakao çikolatalı muhallebi ise damakları tatlandırıyor. Tuğra Restoran’da 31 Aralık 2017 akşamı Gala Yemeği’nde sunulacak iddialı lezzetler bir kadeh hoş geldin içeceği dahil kişi başı 950 TL.

    Saray’da Yıl Sonu ve Yeni Yıla Özel Brunch; 31 Aralık 2017 & 1 Ocak 2018

    2017’nin son gününe Saray’ın leziz brunch’ı ile elveda derken 1 Ocak 2018 Pazartesi günü Laledan Restoran’ın 300’den fazla çeşit ile hazırlanan Yıl Sonu ve Yeni Yıl’a özel zengin brunch’ı muhteşem bir lezzet şöleni sunuyor. 12:00 – 16:00 saatleri arası sunulan özel brunch kişi başı 300 TL.

    Çırağan Sarayı’nda Noel ve Yılbaşı Konaklama Paketleri

    Noel Konaklama Paketi

    Aralık ayının neşesi Noel’i sevdikleriyle beraber Çırağan Sarayı’nın lüks ortamında geçirmek isteyenler, cazip bir konaklama paketiyle* unutulmaz bir deneyim yaşayacaklar.

    • Lüks odalarda minimum ve maksimum 3 gecelik konaklama
    • Konaklama süresince Boğaz manzaralı Laledan Restoran’da her gün açık büfe kahvaltı
    • Gazebo Lounge’da Noel’e özel lezzetlerin sunulduğu Akşamüstü Çay Saati (konaklama süresince bir defa)
    • Saray’ın imza restoranı Tuğra’da Noel Akşam Yemeği (24 Aralık)

    *KDV hariç 1,320 Euro’dan başlayan fiyatlarla.

    Yeni Yıl Konaklama Paketi

    2018’e lüks ve ihtişam içinde başlangıç yapmak isteyenleri Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da özel konaklama paketleri* bekliyor.

    • Lüks odalarda 2 gece veya 4 gece konaklama seçenekleri
    • Konaklama süresince Boğaz manzaralı Laledan Restoran’da her gün açık büfe kahvaltı
    • Tuğra Restoran’da iki kişilik Yeni Yıl Gala Yemeği
    • 1 Ocak 2018’de Laledan Restoran’da sunulacak özel Yeni Yıl Brunch’ı

    *2 gecelik Yeni Yıl konaklama paketi KDV hariç 1,300 Euro’dan başlayan fiyatlarla. 4 gecelik Yeni Yıl konaklama paketi KDV hariç 2,040 Euro’dan başlayan fiyatlarla. Noel ve Yeni Yıl konaklama paketleri başka paketlerle birleştirilemez ve grup rezervasyonları için geçerli değildir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.