DOLAR 32,5082
EURO 34,9397
ALTIN 2433,082
BIST 9807,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cloud 34 ‘Pop Art Nights’ ile bulutların üzerinde müzik ziyafeti

    Cloud 34 ‘Pop Art Nights’ ile bulutların üzerinde müzik ziyafeti
    14.11.2017
    A+
    A-

     

    Hilton İstanbul Bomonti’nin 34. katında yer alan ve muhteşem bir panoramik İstanbul manzarası sunan Cloud 34, 15 Kasım’dan itibaren her Çarşamba ve Cuma, Ezgi Ayçe feat. Ali Tolga “Pop Art Nights” müzik geceleri ile misafirlerine eğlence dolu saatler yaşatacak.

    İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’de yer alan ve şehrin en popüler mekanlarından biri olarak öne çıkan Cloud 34, canlı müzik tutkunlarının favori adresi olmaya geliyor. 360 derecelik eşsiz İstanbul manzarasıyla, 34. kattan İstanbul’u selamlayan mekan, 15 Kasım itibariyle her Çarşamba ve Cuma Ezgi Ayçe feat. Ali Tolga “Pop Art Nights” konsepti ile misafirlerine adeta bulutların üzerinde bir müzik ziyafeti yaşatacak.

    Ezgi Ayçe feat. Ali Tolga “Pop Art Nights”ın repertuvarında yer alan dünyanın en beğenilen pop müzik eserleri, iki farklı tema ile dinleyici karşısında olacak. Çarşamba geceleri piyanoda Ali Tolga’nın ezgileri ve mikrofonda Ezgi Ayçe’nin enfes sesiyle yeniden yorumlanacak olan eserler, Cuma geceleri ise Ali Tolga’nın DJ ve trompet ve keman performansı eşliğinde yine Ezgi Ayçe’nin sesinde hayat bulacak.

    Boğaziçi Caz Korosu bünyesinde 4 yıl soprano olarak görev alan, Temmuz 2011’de Avusturya’da düzenlenen Dünya Koro Şampiyonası’nda 2 kategoride Dünya Şampiyonluğu bulunan Ezgi Ayçe, 2012 yılında İtalya, Amerika ve Macaristan’da düzenlenen yarışmalarda dereceler kazanan ve 150’nin üzerinde konserde yer alan ödüllü bir ses.

    Piyano çalmaya çocuk yaşlarda başlayan müzisyen Ali Tolga ise piyano çalışmalarının yanı sıra kompozisyon, orkestra şefliği, koro şefliği, orkestrasyon, teori, solfej gibi birçok alanda çalışmaları bulunan usta bir müzisyen. Son 1 yıldır Sezen Aksu’nun stüdyosu Lonca’da aranjörlük yapan, söz ve müzik yazan Tolga, 2016 yılında sözü, müziği, aranjesi, canlıları ve seslendirmesi kendisine ait, “Geri Dön” adlı ilk teklisini yayınlamış ve beş milyonun üzerinde dinlenme elde etmişti.

    Kasım ayından itibaren her Çarşamba ve Cuma, Hilton İstanbul Bomonti kalitesiyle birleşen Cloud 34’ün “Pop Art Nights” geceleri ile kulaklarınızın pasını silerken bir yandan da yakın zamanda yenilenen menüsünden Asya mutfağının önde gelen lezzetlerini deneyimleyebilir; enfes kokteyllerini yudumlayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.