DOLAR 32,4302
EURO 34,7959
ALTIN 2481,164
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    CNR İMOB için tüm hazırlıklar tamam

    CNR İMOB için tüm hazırlıklar tamam
    23.11.2017
    A+
    A-

    Geri sayım başladı!

    Türkiye mobilya sektörünün tüm paydaşlarını aynı platformda bir araya getiren CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, bu yıl 14. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 23-28 Ocak 2018 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek olan fuar; 114 ülkeden 150 bin ziyaretçiyi aynı çatı altında buluşturmanın ötesinde, uluslararası zincir mağazalara ve yurt dışından gelecek kamu ve sivil toplum örgütlerinin üst düzey yöneticilerine de ev sahipliği yapacak.

    Türkiye ekonomisinin en önemli taşlarından biri olan mobilya sanayisinin küresel pazarlardaki gücünü artırmak için 13 yıldır düzenlenen CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, mobilya sektörünün gelişimine katkı sağlamanın ötesinde sektörün ihtiyaçlarına tek bir noktadan cevap veriyor.

    İstanbul Fuarcılık ve sektörün çatı örgütü Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) iş birliğinde İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) desteğinde gerçekleştirilecek fuar, Ekonomi Bakanlığı tarafından yurt içinde desteklenen fuarlar arasında yer alıyor.

    23-28 Ocak 2018 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek olan fuar; 11 salonda 500’ün üzerinde firma ve firma temsilciliğini ve 150 bin ziyaretçiyi aynı çatı altında buluşturmak için gün sayıyor. Mobilya sektörünün yıllık ihracat hedefine, doğrudan ve dolaylı olarak yüzde 25 katkı sağlayan CNR İMOB, sektörün 2023 yılında hedeflediği 10 milyar dolar ihracat rakamına ulaşmasında önemli rol oynuyor.Çocuk odasından, yatak odasına, oturma odasından ofis mobilyasına kadar bu yıla damgasını vuracak binlerce yeni ürünü aynı platformda bir araya getiren fuar, sektörün gelecek vizyonunun da fotoğrafını çekiyor. Yurt dışından yoğun bir alım heyeti de konuk etmeye hazırlanan fuar; İtalya, Almanya, Avusturya, İsviçre’nin yanı sıra, sektörün hedef pazarları olan Suudi Arabistan, Irak, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri’nin de aralarında olduğu, 114 ülkeden ziyaretçi ve VIP alım heyetlerini ağırlayarak sektörün yeni pazarlara ulaşmasında önemli bir köprü oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.