DOLAR 32,4311
EURO 34,7622
ALTIN 2440,617
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Coastal stilini evinize taşıyan koltuk ve kanepeler Buka Sofa’da

    Coastal stilini evinize taşıyan koltuk ve kanepeler Buka Sofa’da
    28.07.2017
    A+
    A-

    Farklı tasarımlarla yaşam alanlarını değiştirmeyi hedefleyen mobilya markası Buka Sofa, denizin canlı ve ferah esintisini coastal stili koltuk ve kanepelerle evlere taşıyor. Sahil stiline uygun koltuk ve kanepeler, bu yaz evlerde yeni bir dönem başlatıyor

    Buka Sofa’nın sahil ruhuna özel tasarladığı kanepe ve koltuklar hem tarzları hem de renkleri ile gösterişten uzak, oldukça konforlu bir stil yaratıyor. Rahat ve geniş kanepeler, açık renkler, yumuşacık minderler; evlere denizin serin, sakin ve huzurlu atmosferini getiriyor.

    Yaz mevsiminin rahatlığını evlere taşıyan koleksiyonlar

    Sahil etkisini ev dekorasyonuna taşıyıp kentsel hayatın karmaşasından uzaklaşmak isteyenuka Sofa; Akdeniz, Ege, Aloha ve Nest koleksiyonlarını öneriyor. Aloha’nın serin dokusu ile denizden esen rüzgarları evlere kadar getiren Buka Sofa; Akdeniz Koleksiyonu’nun kıvrımlı çizgileri ve sıcak renkleri ile yazın cazibesini tanımlıyor. Adını Türkiye’nin en davetkar bölgesinden alan Ege Koleksiyonu ise yastıklarla desteklenen oturma alanının yumuşaklığı ile konfor sunuyor. Sadece sizin evinize uygun koltuğu oluşturma fırsatını veren Nest Koleksiyonu ise sağladığı genişlik ve rahatlık ile sizi şehrin kaosundan uzaklaştırmayı vaat ediyor. Beyaz ve soft renklerle tasarlanan koltuk ve kanepelerden oluşan koleksiyonlar, doğallığın ve ferahlığın buluştuğu coastal stilini temsil ediyor.

    Buka Sofa’nın tüm koleksiyonunda olduğu gibi, Akdeniz, Ege, Aloha ve Nest koleksiyonlarının da kılıfları istendiğinde değiştirilebiliyor, ihtiyaca göre yıkanabiliyor ya da kuru temizleme yapılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.