DOLAR 32,4774
EURO 34,9348
ALTIN 2435,051
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuk mobilyasında sağlık devrimi

    Çocuk mobilyasında sağlık devrimi
    26.01.2018
    A+
    A-

    Bu yıl 14’üncü kez kapılarını açan CNR İMOB Fuarı’nda çocuk ve genç odaları ziyaretçilerden tam not aldı. Çocukların sağlığını düşünen aileler, kanserojen madde içermeyen ürünlere büyük talep gösteriyor. Fuarda arabalı yataklar da yine gözde.

    Mobilya sektörünün 2018 yılı için hedeflediği 3 milyar dolar ihracatının önemli bir bölümünün gerçekleştirileceği 14. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na büyük ilgi devam ediyor. CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ile Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) iş birliğinde düzenlenen fuarda 60 bini yabancı olmak üzere 150 binin üzerinde ziyaretçi ağırlanması hedefleniyor. İlk 4 günde ziyaretçi sayısında geçen yılın aynı dönemine göre %15 artış yaşanan CNR İMOB fuarında modern, klasik, eskitme mobilya, kanepeler ile genç odaları ziyaretçilerden tam not aldı. Fuarda özellikle çocuk ve genç odalarındaki çeşitlilik ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Çocuklarının sağlığını düşünen aileler fuarda kanserojen madde içermeyen çocuk odalarına büyük ilgi gösteriyor. Özgün tasarımı nedeniyle uluslararası ödüle layık görülen ve üretim aşamasında kurşun gibi hiçbir kanserojen maddenin kullanılmadığı genç odalarına hem Orta Doğu hem de Avrupa ülkelerinden talep yağıyor.

    Arabalı yataklar yine gözde
    Çocuk ve genç odalarının vazgeçilmezi arabalı yataklar bu yıl da fuarın gözdesi oldu. Fuarda yarış arabalı yatakların yanı sıra safari arazi yataklar da büyük beğeni topladı. Şirket yetkilileri, çocuk ve genç odası ürünlerinde Orta Doğu’dan gelen ziyaretçilerin ceviz renkli, Avrupa’dan gelen ziyaretçilerin ise beyaz renkli ürünleri tercih ettiğini dile getirdiler.

    Dar mekanlara geniş çözümler
    Fuara katılan firmalar, evleri küçük, ancak çocuk sayısı fazla olan aileler için de özel çözümler üretti. Dar mekanlar için piyasaya sürülen ürün, aynı anda çift kişilik ranza, çalışma masası ve baza olarak kullanılabiliyor. Yer kaplamayan ürün yurt içinin yanı sıra yurt dışından da büyük ilgi görüyor.

    İster çalışsın, ister yatsın, ister kaydıraktan kaysın
    Çocuk ve genç odası üretiminde dünyanın önde gelen firmaları arasına giren Türk şirketleri, yeni ürünleri ile göz kamaştırıyor. Fuara katılan bir firma hem kaydırak, hem çalışma odası hem de yatağı bir arada sunan ürünü fuarı ziyaret edenlerin beğenisine sundu. Şirket yetkilileri, çocukların tüm ihtiyaçlarına göre hazırlanan ürünün Orta Doğu ülkelerinden gelen alıcıların büyük ilgi gösterildiğini dile getirdiler.

    Patronlar patronu masası
    CNR İMOB’da ofis mobilyaları da öne çıkıyor. Bir ofisin baştan aşağı tüm ihtiyacının karşılanabileceği fuarda özellikle ‘Patronlar Patronu Masası’ büyük ilgi görüyor. Mermer işleme görünümlü ahşap masa, koltuklar hariç 25 bin liradan başlayan toptan fiyatla alıcılarla buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.