DOLAR 32,5875
EURO 34,8386
ALTIN 2493,757
BIST 9668,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar bu yaz bilinmeyi keşfedecek

    Çocuklar bu yaz bilinmeyi keşfedecek
    23.07.2018
    A+
    A-

    42 Maslak’ta yer alan Imagineer Kids çocuklar için harika bir tatil planı hazırladı. Birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı Imagineer Kids’de çocuklar en sevdiği Cartoon Network karakterleri ile hem eğlenecek hem de öğrenecek.  

     

    Türkiye’nin ilk deneyimsel çocuk eğlence ve kültür merkezi ‘Imagineer Kids’  Türkiye’de çocuklarla ilk defa buluşan ‘’Cartoon Network Bilinmeyenler Dünyası’’ sergisi ile bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor. Sergi; çocuklara günlük ve her zaman karşılaştığımız fakat sebebini bilmediğimiz ilginç bilgileri, eğlenceli bir şekilde deneyimleterek öğretiyor. Çocuklar bu sergide bir muz ile DNA’larının yüzde ellisinin aynı olduğunu, saçlarımızın neden beyazladığını, kutup ayılarının aslında siyah olduğunu Power Puff Girls’ün, Ben 10’in, Adventure Time’ın, Gumball’un ve Kafadar Ayılar’ın karakterlerinden öğreniyor.

    Ulusal Tarih Müzesi- Londra, Manhattan Çocuk Müzesi- A.B.D., Miami Çocuk Müzesi- A.B.D., Londra Bilim Müzesi- İngiltere gibi şehirlerin sergi, eğitim, eğlence, kültür ve aile aktiviteleri ile; eğlenirken öğrenmeyi odak noktasına alan Imagineer Kids, Türkiye’deki bu eksikliği tamamlamaya gönüllü oluyor. Mekan, yeni bir oluşum olarak, farklı ve özel deneyimsel alanlarda çocuklara modern ve eğlenceli yeni bir dünyanın kapılarını 42 Maslak’ta aralıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.