DOLAR 32,4508
EURO 34,7434
ALTIN 2436,783
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar için KidzMondo’dan yepyeni bir fırsat daha: Akşam İndirimi

    Çocuklar için KidzMondo’dan yepyeni bir fırsat daha: Akşam İndirimi
    09.10.2017
    A+
    A-

    kim ayı boyunca sürecek kampanya kapsamında hafta sonu saat 17.30’dan sonra KidzMondo girişleri indirimli olacak. KidzMondo giriş biletleri 4-14 yaş grubu için 65 TL yerine 45.50 TL ve yetişkin biletleri 30 TL yerine 21 TL olarak satın alınabilecek.

    Kidzmondo gişelerinden ve www. kidzmondoistanbul. com adresinde yer alan online satış bölümünden alınan biletlerde geçerli olacak olan kampanya ile çocuklar KidzMondo’da gerçek yaşamı en eğlenceli haliyle deneyimlemenin keyfini doyasıya yaşayacak. Çocuklar eğlenip yeteneklerini keşfederken aileler de indirim kampanyası ile çocuklarının mutluluğuna ortak olacak.

    Eğlence & öğrence şehri KidzMondo!

    40’tan fazla meslek ve 53’ün üzerinde rolün yer aldığı KidzMondo’da çocuklar pilot, dedektif, astronot, itfaiyeci, doktor, inşaat ustası ve moda tasarımcısı gibi birbirinden farklı meslekleri deneyimleyerek hem eğleniyor hem öğreniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.