DOLAR 32,4621
EURO 34,7709
ALTIN 2440,73
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar Sömestr Tatilinde “SURVIVORKIDS”de Yarışacak

    Çocuklar Sömestr Tatilinde “SURVIVORKIDS”de Yarışacak
    28.01.2019
    A+
    A-

    Erasta Antalya, 25 Ocak- 03 Şubat tarihleri arasında sömestr tatilinin en eğlenceli etkinliği “SURVIVORKIDS”e ev sahipliği yapacak. Antalya’ya ilk kez taşınan etkinlik, Erasta Antalya’da her gün saat 14:00 – 20:00 arasında 07 – 13 yaş aralığındaki tüm ziyaretçilere özel ve ücretsiz gerçekleştirilecek.

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da sömestr tatilinin en eğlenceli rotasını oluşturan Erasta Antalya, minik ziyaretçilerini SURVIVORKIDS” etkinliği ile buluşturacak. 25 Ocak – 03 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlik, Antalyalı çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşatırken, onlara yaşıtlarıyla eğlenceli vakit geçirmelerini de sağlayacak. 07-13 yaş gruplarına özel hazırlanan SURVIVORKIDS” etkinlik alanında çocuklar 6 farklıoyuna katılarak 3 ayrı kulvarda yarışma imkanı bulacak. Günde 45 ayrı yarışmaya sahne olacak etkinlik alanı, her seansta 25 çocuğu ağırlayacak.

    10 gün boyunca Erasta Antalya’da 1250’den fazla çocuğu ağırlayacak olan SURVIVORKIDS” etkinliği ücretsiz gerçekleşecek. Etkinliğe katılmak isteyenler için rezervasyon ve detaylı bilgi 0(242) 345 35 40 numaralı telefondan yapılabilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.