DOLAR 32,4556
EURO 34,7655
ALTIN 2437,855
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar yaz tatilinde Tepe Nautilus’un keyifli atölyelerinde buluşacak

    Çocuklar yaz tatilinde Tepe Nautilus’un keyifli atölyelerinde buluşacak
    01.08.2017
    A+
    A-

    Tepe Nautilus AVM bu yaz tatilinde de küçük misafirlerini unutmadı. Şapka boyamadan, plaj çantası ve bileklik tasarlamaya, ahşap çiçek yapımından deniz kabuklarını boyama ve uçurtma atölyesine birbirinden keyifli aktiviteler Ağustos ayı boyunca her hafta sonu Tepe Nautilus’ta ücretsiz olarak çocuklarla buluşacak.

    Ziyaretçileriyle güçlü bir bağ oluşturduğu dolu dolu 15 yılı geride bırakan, İstanbul’un köklü alışveriş merkezi Tepe Nautilus; çocuklara özel etkinlikleriyle yaz tatilini daha da keyifli hale getiriyor. Tepe Nautilus, Ağustos ayı boyunca her hafta sonu birbirinden farklı ve keyifli çocuk atölyelerine ev sahipliği yapacak.

    Çocuklar bu atölyelerde, yazın ruhuna uygun olarak deniz kabukları ve şapka boyayıp, kendi plaj çantasını tasarlayabilecek. Uçurtma atölyesine katılarak eğlenceli vakit geçirip, bileklik tasarlama ve ahşap çiçek atölyesinde el becerilerini geliştirebilecek.

    Eğlenceli oyunlar, miniklerin el becerilerini geliştirecek atölyeler ve birbirinden keyifli aktiviteler Ağustos ayı boyunca her hafta sonu Tepe Nautilus AVM yemek katındaki etkinlik alanında, ücretsiz olarak çocuklar ve onlarla keyifli bir tatil programı yapmak isteyen ailelerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.