DOLAR 32,599
EURO 34,7807
ALTIN 2496,968
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklara bayram müjdesi

    Çocuklara bayram müjdesi
    17.08.2018
    A+
    A-

    Bayramlar herkesi bir araya getiren önemli değerlerimiz. Bu özel güne sayılı günler kala hazırlıklar devam ediyor. Bayram alışverişi ise bu hazırlıklardan bir tanesi. Türkiye’nin ilk milli çizgi film kahramanı Pepee, farklı renk ve modellerde tasarlanan Pepee karakterli ayakkabılarıyla Ayakkabı Dünyası mağazalarında minik sahiplerini bekliyor. Pepee ayakkabı koleksiyonunda okul ayakkabıları, bot ve spor ayakkabıların yanı sıra ışıklı ayakkabılar da yer alıyor.

    Çocukların severek izlediği, Türkiye’nin ilk çizgi film kahramanı Pepee, çocuklar için özel olarak tasarlanmış ayakkabı koleksiyonuyla, ufaklıkların okul heyecanına eğlence katıyor. 22 numaradan 30 numaraya kadar, geniş renk seçenekli Pepee ayakkabılar, yeni eğitim dönemi hazırlıkları başlarken enerjisi hiç bitmeyen çocukları sezona hazırlayacak.

    “Pepee Türkiye’de 30 mağazada ve online satış ile tüm Türkiye’de”

    Ayakkabı Dünyası ile olan iş birliğine ilişkin konuşan Düşyeri Kurucusu/Düş İşleri Başkanı Ayşe Şule Bilgiç, “Düşyeri olarak lisanslı ürünlerimizi sunmadan önce bu ürünlerin çocuklarımıza verebileceğimiz özende yapılmış olmaları bizim için çok önemli. Ürün kalitesi ve çocuklar için oluşturduğu doğru iletişimle Ayakkabı Dünyası, bizler için doğru adres oldu. Ayakkabı Dünyası’nın Düşyeri için hazırladığı Pepee karakterli spor ayakkabılar, botlar, okula uygun ayakkabılar, ışıklı ayakkabılar, kız ve erkek ayakkabıları Pepee renkleriyle buluşuyor. Ayakkabı Dünyası’nın Türkiye genelindeki 30 mağazasında, fiyat fayda dengesi ve online satış avantajıyla birlikte çocuklarla farklı bir kanaldan da buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Ayak sağlığına uygun ve 22 numaradan 30 numaraya kadar olan ayakkabılar, Ayakkabı Dünyası’nda anne, baba ve çocukları bekliyor” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.