DOLAR 32,4916
EURO 34,9249
ALTIN 2433,633
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocukların beslenme rutinlerini küçük dokunuşlar ile renklendirin

    Çocukların beslenme rutinlerini küçük dokunuşlar ile renklendirin
    02.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin çocuk meyve suyu markası Tedi’nin havuç bazlı ve sulu meyvelerden oluşan içeceği Tedi Nektar, ailelerin çocuklarının okuldaki beslenme saatleriyle ilgili endişelerini giderecek önerilerini paylaştı. Çocukların ilgisini çekecek, beslenme motivasyonunu artıracak ve yemeklerini keyifle yemelerini sağlayacak eğlenceli sunumlar beslenme saatlerinde iştahları açacak.

    Okulların açılması ile birlikte ebeveynlerin çocuklarının okulda geçirdiği zamanla ilgili endişeleri başlıyor. Çocuklarda özellikle tatil sonraları okula geçiş döneminde yaşadığı gerginlikten dolayı huysuzluk nöbetleri ve iştahsızlık gibi sorunlar görülebiliyor. Koruyucu içermeyen, havuç ve sulu meyvelerden üretilen çocukların favori içeceği Tedi Nektar, beslenme saatlerinde çocukların yeme problemiyle mücadele eden aileler için çocukların keyifle yemek yemelerine katkı sağlayacak öneriler sunuyor.

    Renkli şişeler ile iştahlarını açın

    Çocuklara oyun arkadaşı olacak renkli ambalajlardaki yiyecek ve içecekler, çocukların yeme içme saatini keyifle geçirmelerini sağlıyor. Özellikle meyve yemeyen çocukların iştahını kabartacak renkli görüntüsü, havuç özlü meyveli içeriğiyle Tedi Nektar beslenme saatlerinde annelerin işini kolaylaştırıyor.

    Meyve yemeyen çocuklara vitamin dolu içecekler sunun

    Büyüme çağında en çok ihtiyaç duyulan A vitamini, C vitamini ve sindirim sistemi için faydalı lifleri içeren Tedi Nektar, beslenme çantaları için cam şişesi ile yemek saatlerini eğlenceli hale getirerek çocukları ders aralarında mutlu ediyor. Koruyucu içermeyen, üstün kalitede meyveleri içeren Tedi Nektar ailelerin güvenini kazanırken, renkli ambalajlar da çocuklara görsel tatmin sunacak.

    Yemek saatinde zihin açan oyunlar sunun

    Uzmanlara göre oyun ihtiyacı karşılanmayan çocuklar mutsuz ve kaygılı olabiliyor. Oyun çağındaki çocukların yemek saatini oyuna dönüştürecek bir yaratıcı fikir Tedi Nektar’dan geliyor. Tedi Nektar cam şişelerinin arkasındaki puzzle ve boyama oyunları ile çocuklar içeceklerini içerken eğitici ve öğretici oyunların tadını çıkarıyor. Aileler, koruyucu içermeyen, havuç ve sulu meyvelerden üretilen Tedi Nektar’ı çocuklarının sırt çantalarına yerleştirerek eğlence ve vitamin dolu okul gününe hazırlıyor.

    Karton objeler yaparak sofralarını şenlendirin

    Beslenme çantası için çocuğunuz ile birlikte hazırlayacağınız kağıt, karton veya elişi kağıtlarından yapılan meyve, sebze objeleri sayesinde beslenme çantaları keyifle açılacak. Havuç içeren bir yiyecek veya içeceğin yer aldığı beslenme çantasına, turuncu elişi kağıtlarıyla yapılacak havuç objeleri beslenme saatini oyun saatiyle birleştirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.