DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocukların hassas cildine doğal bakım

    Çocukların hassas cildine doğal bakım
    15.01.2019
    A+
    A-

    Hassas bebek cildine yapılan konforlu bir bakım rutini pişik oluşmasını önlemeye yardımcı oluyor. INCIA dünyasının bebek bakım serisinden yüzde 100 doğal ‘INCIA Bebek Pişik Önleyici Jel Krem’ bebeğinizin doğal florasına uyum sağlıyor. İçeriğindeki kantaron, aynısefa gibi değerli yağlar ile pişik oluşumunu önlerken cildi koruma altına alıyor.

    Çevreyi ve doğayı koruyan, yüzde 100 doğal cilt bakım, kişisel bakım ve ev bakım ürünleri üreten INCIA’nın ‘Bebek Pişik Önleyici Jel Krem’i pişik oluşumunu engellerken, içeriğindeki nemlendirici etkisi ile bebeğin cildinin bakımını ve tahriş olmasına karşı korunmasını sağlıyor. Bebeğinizin hassas cildinin direncinin artmasına yardımcı olarak tahriş ve deformasyon gibi etkenlerden koruyan pişik jel, yetişkin cildinden daha savunmasız ve hassas olan bebek cildinin bariyer fonksiyonuyla pürüzsüz kalmasını sağlıyor.

    Annelerin vazgeçilmesi olacak!

     

    Hiçbir sentetik katkı maddesi kullanılmayan, içeriğindeki bitkisel yağların hepsinin soğuk sıkım teknolojisi ile üretilen INCIA Bebek Pişik Önleyici Jel Krem’i çocuğunuzun kıyamadığınız narin cildine güvenle uygulayabilirsiniz. Annelerin vazgeçilmezi olmaya aday pişik önleyici jel krem doğal zeytinyağının besleyici ve güçlendirici özellikleri ile hassas bebek cildini doğal yollarla koruma altına alır. İçeriğinde bulunan yalancı iğde yağı, pişik sebebiyle oluşan cilt deformasyonuna neden olan faktörleri gidermeye yardımcı olur.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.