DOLAR 32,5685
EURO 34,9904
ALTIN 2460,476
BIST 9900,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocukların hayalini kurduğu karne hediyeleri Boyner’de

    08.06.2018
    A+
    A-

    Bir eğitim-öğretim yılı daha biterken, çocukları ve ebeveynleri karne heyecanı sarmaya başladı. Okulların kapanmasını dört gözle bekleyen çocuklar, bir yandan da karne hediyelerinin hayalini kuruyorlar. Boyner, rengarenk ayakkabı, giyim ve oyuncak seçeneklerinin yer aldığı zengin koleksiyonuyla en güzel karne hediyelerini sunuyor.

    Çocuklar için en beğenilen ve takip edilen markaları aynı çatı altında buluşturan Boyner, karne hediyesi için ayakkabı, kıyafet ve oyuncak kategorilerinde yüzlerce seçenek sunuyor.

    Çocuğunuzun hayalini kurduğu basketbol ayakkabısından sevdiği çizgi film kahramanının tişörtüne, şık babetlerden ışıklı spor ayakkabılara, uzaktan kumandalı yarış arabasından moda tasarım setlerine pek çok hediye seçeneği uygun fiyat avantajları ile Boyner’de sizi bekliyor.

    Kıyafet kategorisinde Barbie, Limon Company, Enchantimals, Koton, Pamina, US. Polo Assn. gibi sevilen markalar, hem şık tasarımlı hem de eğlenceli seçenekler sunuyor. Çocukların favorisi olan spor ayakkabılarda Nike, Adidas gibi dünyaca ünlü markaların yeni sezon modelleri dikkat çekiyor. Ayrıca Limon markalı ayakkabılar, sandaletler ve terlikler tercih edilebilecek diğer seçenekler arasında yer alıyor.

    En güzel karne hediyesi için Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’yi ziyaret etmeyi unutmayın!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.