DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çok seçenek, en makul fiyatlar eylülde İsfanbulAVM’de

    06.09.2019
    A+
    A-

    Dünyada ve Türkiye’de bir AVM’yi, Tema Park ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan İsfanbul, okul sezonunun gelişini çok özel kampanyalar ve etkinliklerle kutluyor.  İsfanbul, 7-8 Eylül tarihleri arasında tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerini sürpriz hediyelerle buluşturuyor. Ayrıca İsfanbul AVM misafirlerini,  ortak alanda kurulacak stantlarda dünyaca ünlü markaların kırtasiye ürünleriyle buluşturuyor.

    “Eğlencenin Başkenti” mottosuyla dikkat çeken İsfanbul Alışveriş Merkezi, ziyaretçileri için çok özel bir kampanyaya daha imza atıyor.

    Yakalayabildiğin kadar hediye seni bekliyor…

    “Okula Dönüş için Her Şey İsfanbul AVM”de etkinliği kapsamında İsfanbul Alışveriş Merkezi’nin ortak alanında kurulacak sahnede tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler,  “çantanı doldur- kazan”  etkinliğine katılım hakkı elde edip, sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor. Yakalayabildiği kadar hediyeyi yakalayan ziyaretçiler, okul sezonuna girerken rahat bir nefes alıyor.

    Okula dönüş için en uygun markaların ürünleri İsfanbul’da

    ImageAyrıca İsfanbul AVM ziyaretçileri, 6-7-8 Eylül’de okula dönüş günleri adı altında dünyaca ünlü markaların kırtasiye ürünlerini ortak alanda kurulacak stantlardan alma şansı yakalıyor.  Okula dönüş için markaların en uygun fiyatlı ürünlerini misafirleriyle buluşturan İsfanbul AVM, ebeveynlerin işini kolaylaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.