DOLAR 32,5047
EURO 34,6734
ALTIN 2480,35
BIST 9605,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çoklu yapılar için tek bir çözüm BTicino D45

    Çoklu yapılar için tek bir çözüm  BTicino D45
    20.03.2019
    A+
    A-

    Legrand Grubu’nun teknolojik uzmanlığını arkasına alarak müstakil, çok katlı ve kompleks binalarda kullanıcısına kurulum ve fiyat avantajı sağlayan BTicino D45, yeni nesil yaşam alanları için ideal bir seçenek oluyor. Giriş panelleri, sesli ve görüntülü monitörler, güvenlik konsolları, aksesuarlar ve güç kaynağıyla yaşam alanlarına tamamlayıcı bir çözüm sunan D45, çağrı, kapı zili, iletişim, görüntüleme, kapı kilidi açma, alarm fonksiyonlarının blok içerisinde entegre çalışmasını sağlıyor.

    Legrand mühendisleri tarafından son teknolojiyle tasarlanan ve yeni nesil yaşam alanları için ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkan BTicino D45 İnterkom Sistemi, tasarımını ince ve kompakt monitörleriyle birleştirerek İtalyan tasarımını yaşam alanlarına taşıyor. Giriş panelleri, sesli ve görüntülü monitörler, güvenlik konsolları, aksesuarlar ve güç kaynağıyla yaşam alanlarına bir çözüm sunan D45, çağrı, kapı zili, iletişim, görüntüleme, kapı kilidi açma, alarm fonksiyonlarının blok içerisinde entegre çalışmasını sağlıyor.

    Enerji tasarrufunu destekliyor

    Dijital bus teknolojisi sayesinde otomatik olarak video sinyalini eşitleyip güçlendirebilen ve noktadan noktaya 1km renkli görüntü aktarımı yapabilme özelliğiyle beğeni kazanan D45, akıllı güç kaynağı sayesinde daha uzak noktalara renkli görüntü sağladığı gibi otomatik olarak enerji tasarrufu moduna geçerek sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlıyor. MyHOME otomasyon sistemiyle de entegre olabilen D45, enerji tasarrufunu destekleyen tasarımıyla ve tasarımındaki bakır kullanımının yüzde 70 oranında azaltılmasıyla sürdürülebilir bir dünyaya da katkı sağlıyor. Site gibi çoklu yapılarda tam bir çözüm sağlayan D45 sistemi ile yüksek katlarda görüntü ve ses kaybı yaşatmadan aynı kaliteyi tüm katlarda aynı netlikte almayı garanti ediyor.  Sistem kurulumu tamamlandıktan sonra projeye göre istenildiği takdirde hiçbir değişiklik yapmadan ilaveler kolaylıkla yapılabiliyor. Asansör çağırma, alarm bağlantısı ve SOS gibi fonksiyonları sayesinde de kullanıcısının konfor ve güvenlik alanlarını genişletiyor.

     Yenilikçi güvenlik fonksiyonları

    D45, yenilikçi fonksiyonlarına ek olarak modern evler için birinci sınıf güvenlik özellikleriyle renkli ve dokunmatik olan modellerini kullanıcılarına sunuyor. Monitörlere, güvenlik merkezi ünitesiyle doğrudan iletişime geçmeyi sağlayacak alarm sensörleri bağlanabiliyor. S.O.S tuşu, bütün blok daireleri arasında iletişim kurabilme özelliği, monitörlerde sabotaj koruma ve güvenlik merkezine kamera bağlayabilme, alarm kaydetme ve saklama gibi yenilikler, BTicino D45 İnterkom Sistemi’nde yer alıyor.

    MyHome Otomasyon Sistemi Nedir?:

    Yaşam alanlarınızı kalıcı ve esnek bir ev otomasyonu ile donatan BTicino MyHOME, benzersiz dijital Bus teknolojisinin kullanımı sayesinde, yaşamı daha basit ve işlevsel kılıyor. Bus sistemi üzerine kurulu olarak gerçekleştirilen donanım her türlü konut ve ticari alana uygulanabilir olup yenilikçi konfor, güvenlik, aydınlatma yönetimi, enerji tasarrufu, multimedya kontrol ve yerel ya da uzak kontrol çözümleri sunuyor.  Öte yandan Eliot™ programına uyumluluğuyla da göze çarpan MyHOME, önceden tanımlı ısıtma senaryoları, perde-stor, multimedia ve aydınlatma yönetimi ile merkezi kontrol ve izlemeye imkan sağlıyor. Ticari yapılarda da (oteller, ofisler vb) özellikle otellerde yüksek seviyede konfor ve enerji tasarrufu sağlanmasına yardımcı olan bu yeni nesil anlayış, interkom tarafında da kullanıcısına dünyanın her yerinden görüntüleme yapabilme, çağrı alabilme ve kapı kilidinizi açabilme imkanı tanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.